Home SPORTS NEWS Δυο στα δυο η Παρί, νέα ήττα για την Μαρσέιγ

Δυο στα δυο η Παρί, νέα ήττα για την Μαρσέιγ

psg


Δύο στα δυο και για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία υποδέχτηκε την Αζαξίο αγωνιζόμενη για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη σύνθεση της. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν αντίσταση και επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο 20′ της αναμέτρησης ενώ στη διάρκεια του αγώνα είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών για να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Το σκορ για την Παρί άνοιξε στο 11′ ο Ματουιντί με υπέροχο σουτ από τα αριστερά της επίθεσης ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τιάγκο Σίλβα με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ από τα δεξιά στο 21′.

rems

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα μπορεί να έφυγε από τον πάγκο της Μαρσέιγ, η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε καθόλου έστω και με τον Πασί στη θέση του. Οι γηπεδούχοι της Ρεμς ήταν καλύτεροι και έκαναν το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την Μαρσέιγ στον πάτο της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τραορέ στο 14ο λεπτό με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο της μπάλας.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Μαρσέιγ προσπάθησε να πιέσει και είχε 1-2 καλές στιγμές, όμως γρήγορα έχασε την ψυχολογία και μαζί την κατοχή.

Πηγή: Sport24.gr