Home SPORTS NEWS Γκέλαρε η Ρόμα στην πρεμιέρα, νίκησε η Λάτσιο

Γκέλαρε η Ρόμα στην πρεμιέρα, νίκησε η Λάτσιο

roma


Νίκη ήθελε στην πρεμιέρα της στο Καμπιονάτο η Ρόμα, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο. Η Βερόνα, όμως αποδείχθηκε, σοβαρό εμπόδιο. Στο 61′ ο Γιάνκοβιτς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των τζαλαρόσι και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η ισοφάριση ήρθε με δυνατό σουτ του Φλορέντσι έξω από την περιοχή, αφότου η μπάλα έσκασε στο χορτάρι. Για τη Βερόνα έπαιξε 90 λεπτά ο Μόρας, ενώ για τη Ρόμα Μανωλάς και Τοροσίδης έβγαλαν και αυτοί όλο το ματς.

Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρκες, Μόρας, Σουπραγιέν (79′ Ρόμουλο), Πιζάνο, Γιάνκοβιτς (84′ Πατσίνι), Χάλφρεντσον, Γκρέκο, Σάλα, Γκόμες (74′ Σιλιγκάρντι), Τόνι.

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σέζνι, Τοροσίδης, Καστάν, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (66′ Κεϊτά), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Σαλάχ (66′ Ιάγο Φαλκέ), Ζερβινιό (83′ Ιμπάρμπο), Τζέκο.

Verona 1-1 Roma # All GoalsVerona 1-1 Roma # All GoalsExclusive Live sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 22 August 2015

 

Πρεμιέρα με το δεξί η Λάτσιο
Τρίποντο στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο για τη Λάτσιο, η οποία δίχως να δυσκολευτεί νίκησε με 2-1 τη Μπολόνια. Ο Ρικάρντο Κίσνα σκόραρε στο πρώτο του ματς με την ομάδα της Ρώμης (έκανε το 2-0), αλλά ο Μπίλια που άνοιξε το σκορ αποχώρησε με τραυματισμό. Μείωσε ο Μανκόζου για τους ηττημένους, για τους οποίους έπαιξε για 90 λεπτά ο Ελληνας αμυντικός, Μάριος Οικονόμου.

Λάτσιο (Στέφανο Πιόλι): Μπερίσα, Μπάστα, Ράντου, Χεντιλέτι, Ντε Φράι, Μπίλια (52’ Κατάλντι), Καντρέβα (75’ Φελίπε Αντερσον), Λούλιτς (61’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Παρόλο, Κίσνα, Κεϊτά.

Μπολόνια (Ντέλιο Ρόσι): Μιράντε, Ροσετίνι, Οικονόμου, Μασίνα, Φεράρι, Μπρίγκι, Κρίσετιγκ (83’ Ντιαβαρά), Κρίμι (46’ Πούλγκαρ), Μπριέντσα, Ακουαφρέσκα (76’ Ντέστρο), Μανκόζου.

Πηγή: Sport24.gr