Home SPORTS NEWS Οι κρυφές επιθυμίες του Μοράτι

Οι κρυφές επιθυμίες του Μοράτι

morati


Ο Ρονάλντο ήταν η ουσία του ποδοσφαίρου επειδή μας χάριζε πάρα πολλές συγκινήσεις αλλά εγώ επιμένω στον Ρεκόμπα, κάθε στιγμή μπορούσε να κάνει το ωραιότερο πράγμα που έχεις δει ποτέ”, ήταν το σχόλιο του ιστορικού προέδρου της Ίντερ αναφορικά με τους αγαπημένους του παίκτες στα 18 χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι του συλλόγου (1995-2013), με τον Μοράτι να κάνει όμως αναφορά και σε 2 μεταγραφικά του όνειρα που δεν πήραν σάρκα και οστά.

“Ο πρώτος είναι ο Καντονά. Ίσως με αυτόν να είχαμε ξεκινήσει πιο πριν τις επιτυχίες. Ήμουν παρών στο στάδιο όταν ο Καντονά είχε δώσει εκείνη την κλωτσιά στον οπαδό, μου είχαν πει ότι αυτό ίσως να βοηθούσε τη διαπραγμάτευση αν η Γιουνάιτεντ αποφάσιζε να τον αφήσει ελεύθερο εξαιτίας της ενέργειάς του.

Ήμασταν έτοιμοι να τον πάρουμε αλλά έγινε ένα λάθος από κάποιον και δεν ήρθε ποτέ. Έπειτα είναι ο Τότι, υπήρχε η δυνατότητα να διαπραγματευτούμε μαζί επειδή έληγε το συμβόλαιό του αλλά η Ρόμα δεν θα τον άφηνε ποτέ να φύγει”.

Ο Μοράτι υπογράμμισε επίσης πως “δεν ξεχνάω τον Ιμπραχίμοβιτς” ενώ αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο αναφορικά με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι: “Κυνηγούσαμε να πάρουμε τον Μαντσίνι από τη Σαμπντόρια αλλά ο πρόεδρος Μαντοβάνι τον θεωρούσε παιδί του και σχεδόν άρχισε να κλαίει για να μην τον χάσει.

Κάποια ημέρα ο Μαντσίνι μου έστειλε μία φανέλα της Ίντερ με ένα σκουντέτο ραμμένο πάνω σε αυτήν, λέγοντάς μου πως αν μία ημέρα σκεφτόμουν να τον πάρω θα παίρναμε τον τίτλο. Με εντυπωσίασε πολύ και λίγο καιρό αργότερα τον πήρα στην ομάδα μας ως προπονητή”.

Από όλους τίτλους που έχει πανηγυρίσει με τους “νερατζούρι” θυμάται περισσότερο το Champions League του 2010 με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας ωστόσο πως “δεν περιφρονώ το πρωτάθλημα του 2006 που πήραμε στα χαρτιά καθώς θεωρώ πως ήταν σωστό αυτό που έγινε”.

Πηγή: Sport24.gr