Home SPORTS NEWS Νίκη στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός, έΧασε βαθμούς ο ΠΑΟΚ

Νίκη στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός, έΧασε βαθμούς ο ΠΑΟΚ

ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ ÐÁÑÍÔÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  FORTOUNIS PARDO OLYMPIAKOS - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)


Χωρίς να ιδρώσει ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο, για την 1η αγωνιστική της Super League 2015-16.

Δύσκολη η πρεμιέρα για τους “κυανέρυθρους” απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, που ήθελαν να ξεκινήσουν νικηφόρα στο σπίτι τους τις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο το τελικό υπέρ τους 3-0 ήρθε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 25′, ο Μπουμάλ αμέσως μετά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, όπως και ο Μπακασέτας στις αρχές της επανάληψης. Μπουχαλάκης (72′) και Ντοσεβί (90+1′) τα άλλα δύο τέρματα του αγώνα.

Πλήρωσε την ανετοιμότητα των “νέων” ο ΠΑΟΚ, 0-0 με την Ξάνθη

Το rotation δεν είναι μία εύκολη επιλογή, ειδικά όταν γίνεται με παίκτες που είναι ανέτοιμοι. Κι αυτό το αντιλήφθηκαν πολύ καλά όσοι παρακολούθησαν το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο Δικέφαλος που πριν λίγες μέρες έβγαζε φωτιές με τη Μπρόντμπι, «κόλλησε» στο 0-0 με την ομάδα από τη Θράκη κάνοντας ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που ήταν πολύ αποτεεμσατική ανασταλτικά, ψάχνοντας παράλληλα και τις αντεπιθέσεις.

Ο Τούντορ παρουσίασε μία ενδεκάδα με τρεις παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αγώνα (Σάμπο, Λέοβατς και Τσίμιροτ) και τον Ζάιρο που είχε αγωνιστεί μόνο στο φιλικό με τη Βέροια. Μάλιστα, ο νεαρός Βόσνιος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε μόλις στο 24΄. Επιπλέον, είχε το Μακ πολύ μακριά από τον καταπληκτικό εαυτό του την περασμένη Πέμπτη και έτσι απώλεσε τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του.

Πάντως, ο κόσμος που γέμισε και πάλι την Τούμπα, χειροκρότησε στο φινάλε τους παίκτες, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει φέτος να στηριχθεί η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ίγκορ Τούντορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Παρίδη.

Πέτυχε το στόχο ο Ατρόμητος, 1-0 τον Λεβαδειακό

Άγχος είχε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το πως θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και τον τρόπο που ήρθε, όμως η ομάδα του αντέδρασε σωστά και άρχισε με νίκη το πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στο Δημοτικό Στάδιο Περιστεριου!

Ξεπερνώντας την απογοήτευση, οι γηπεδούχοι ναι μεν δεν είχαν εξαιρετική απόδοση, περιοριζόμενοι στα βασικά, όμως πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα, χάρη στο γκολ του Μπρίτο στο 37′ και διατήρησαν αλώβητη την έδρα τους.

Πλέον, ο Ατρόμητος θα προετοιμαστεί έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα ταξιδέψει στην Τουρκία για τη ρεβάνς των play off του Europa League, ώστε να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει για την ανατροπή και την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός αν και με ελάχιστες προπονήσεις και ρόστερ λίγων ημερών, προσπάθησε και άγγιξε την ισοπαλία με το πλασέ του Μάντζιου στο 91′. Οπότε, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και να ελπίζει ότι θα επανακάμψει, με τις μεταγραφές που θα γίνουν στις επόμενες ημέρες.

Βαθμό στην εκπνοή “τσίμπησε” η Βέροια, 1-1 με τον ΠΑΣ

Εξαιρετικό παιχνίδι στην Ημαθία από δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα στη Super League. Από τη μία μια Βέροια με ποιοτικό σύνολο, το οποίο ακόμα δεν έχει βρει συνοχή και χημεία, και από την άλλη ο ΠΑΣ, που δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου με πέρυσι. Ένα υλικό με ομοιογένεια.

Η νίκη θα μπορούσε να είχε κατακτηθεί και από τις δύο ομάδες, βάσει των ευκαιριών που χάθηκαν. Η Βέροια θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη που απέφυγε την ήττα, ενώ ο ΠΑΣ πικραμένος για την εξέλιξη που σημειώθηκε, καθώς κρατούσε στα χέρια του το τρίποντο. Η αδράνεια στην άμυνα και η λανθασμένη έξοδος του Βελλίδη είχαν ως αποτέλεσμα το τελικό 1-1.

Πηγή: Sport24.gr