Home SPORTS NEWS O Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

O Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

1289782
sport24.gr

Περίπου 2000 φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Καμπιάσο έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Υπέγραψε για 1+1 χρόνια και την Κυριακή θα είναι στο Φάληρο για να δει το ματς με την Μπεσίκτας. (PICS)
ύχτα μέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (7/8) στον Πειραιά, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την έλευση του Εστέμπαν Καμπιάσο ώστε να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους”.


Τον Αργεντινό ο οποίος έφτασε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγο μετά τις 8.45μ.μ., περίμεναν περισσότεροι από 2000 φίλοι της ομάδας του λιμανιού.

Ï ÅÓÔÅÌÐÁÍ ÊÁÌÐÉÁÓÏ ÓÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

Με το που τον είδαν μάλιστα οι οπαδοί άναψαν δεκάδες καπνογόνα και έκαναν τη νύχτα μέρα ενώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το “Πάλι το μυαλό μου εγώ θα χάσω, ρε Καμπιάσο, ρε Καμπιάσο”.

Ο Αργεντινός μετά δυσκολίας και με τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας μπόρεσε να διανύσει τα λίγα μέτρα μέχρι να ανέβει στα σκαλιά που οδηγούσαν στα γραφεία.

Μάλιστα συναντώντας τον Γρήγορη Γεωργάτο του εξέφρασε τον θαυμασμό του για τα όσα έβλεπε και για την αποθέωση που γνώρισε.

Ο Καμπιάσο αφού έκατσε περίπου μισή ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εν συνεχεία λίγο μετά τις 9.20μ.μ. βγήκε και πάλι έξω φορώντας τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” και κρατώντας άλλη μια στα χέρια του αλλά και το κασκόλ του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας και πάλι την αποθέωση.

Ξεκινάει προπονήσεις το Σάββατο
Λίγο πριν τις 10μ.μ. ο Καμπιάσο έκανε και πάλι την εμφάνιση του, αυτή τη φορά όμως για να αποχωρήσει και χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν υπομονετικά για τρεις ώρες και πλέον έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού.

Ο 35χρονος Αργεντινός το Σάββατο (8/8) θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τη νέα του ομάδα καθώς θα ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα των “ερυθρόλευκων” αλλά σε δικούς του ρυθμούς καθώς δεν έχει κάνει έως τώρα προετοιμασία.

Ο Καμπιάσο θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα αρχικά και σύμφωνα με τους υπολογισμούς σε περίπου 2 εβδομάδες θα είναι σε θέση να ακολουθήσει φουλ ρυθμούς προπόνησης. Κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί θα κάνει ένα ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες με το σπίτι που έμενε όσο αγωνιζόταν στη Λέστερ.

Την Κυριακή (9/9) ο έμπειρος μέσος θα είναι στις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Πειραιώτες είναι για 1+1 χρόνια, με τον Ολυμπιακό φυσικά να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Αργεντίνο.