Home SPORTS NEWS Ονειρεμένη επιστροφή για Ηρακλή, διπλό στην Καλλονή

Ονειρεμένη επιστροφή για Ηρακλή, διπλό στην Καλλονή

ÐÅÑÏÍÅ  ÊÁËËÏÍÇ - ÇÑÁÊËÇÓ  PERRONE  KALONI - IRAKLIS (SUPERLEAGUE 2015-2016)


Το γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 7′ έκρινε το παιχνίδι στην Μυτιλήνη και έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή με 0-1 επί της ΑΕΛ Καλλονής μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες. Το γκολ του Αργεντινού επιθετικού συνδυάστηκε με την ιδανική επιστροφή του «Γηραιού» στην Super League δείχνοντας έτοιμος να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτήν.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ηρακλής παρουσιάστηκε με μία ενδεκάδα όπου με εξαίρεση την παρουσία του Κοστίν Λαζάρ είχε την σφραγίδα της ανόδου του στην Super League. Κι όσο για την ΑΕΛ Καλλονής πλήρωσε ουσιαστικά το κακό της ξεκίνημα στο παιχνίδι και την έλλειψη απειλητικών φάσεων στην εστία του Χουάντερσον.

Ποιοτικότερος ο Αστέρας, 2-0 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό

Επέστρεψε στις νικηφόρες πρεμιέρες στη Super League ο Αστέρας Τρίπολης, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια. Οι Αρκάδες που ήταν καταφανέστατα ανώτεροι επικράτησαν με 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και κατέκτησαν το πρώτο τρίποντο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των “κυανοκίτρινων” στην Κομοτηνή, έπειτα από μια ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Έσπασε το ρόδι στη συγκεκριμένη έδρα η ομάδα της Αρκαδίας, που εκκίνησε με ιδανικό τρόπο την εφετινή Super League.

Πηγή: Sport24.gr