Home SPORTS NEWS Τρίποντο με Κουτίνιο για Λίβερπουλ

Τρίποντο με Κουτίνιο για Λίβερπουλ

coutinho-scores


Σε ένα ματς που δεν… βλεπόταν, ο Κουτίνιο έβαλε στο 86′ ένα γκολ από αυτά που θέλεις να βλέπεις συνέχεια και η Λίβερπουλ πέρασε από το Britannia κόντρα στην Στόουκ (0-1).
Πέρυσι δεν ήταν λίγες οι φορές που χάρη στο ταλέντο του Βραζιλιάνου οι Reds πήραν τρεις βαθμούς και αυτό έγινε και στο πρώτο ματς της σεζόν 2015-16 στην Premier League. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε υποψία φάσης, όμως ξεκίνησε με το δεξί του Κουτίνιο τη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βασικός έπαιξε ο Μπεντέκε, μπήκε στο τέλος αλλαγή ο Φιρμίνο. Μόλις η 2η νίκη στα τελευταία 8 ματς ήταν αυτή στην έδρα της Στόουκ για τους Μέρσεϊσαϊντερς.

Οπλισμένος με μεγάλη υπομονή πρέπει να ήταν όποιος έπαιρνε την απόφαση να συνεχίσει να βλέπει το ματς, ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο. Χωρίς ρυθμό, χωρίς ενέργειες που ξεσηκώνουν και τίποτα της προκοπής, οι ομάδες έμοιαζαν να είναι σε φιλικό ή προετοιμασία. Στο 36′ έμελλε να δούμε την πρώτη φάση και ήταν για την Στόουκ όταν ο Σκρτελ κατάφερε να κόψει λίγο πριν τη γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης ο -πρώην άσος της Λίβερπουλ- Γκλεν Τζόνσον σούταρε ψηλά από το πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds φάνηκε να μπαίνουν καλύτερα αλλά γρήγορα η κατάσταση στον αγώνα επέστρεψε στα χαμηλά standards του πρώτου μέρους. Ο Μπάτλαντ εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Λόβρεν (63′) και Σκρτελ (69′) και ο Μινιολέ έβαλε γάντια στο φάουλ του Ανταμ προ του Ντιούφ (64′). Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 86′ όταν ο Γκόμες κράτησε μπάλα και έδωσε στον Κουτίνιο, ο οποίος γύρισε και με μία trademark σουτάρε εκτός περιοχής έγραψε το 0-1 κάνοντας την εκκίνηση της Λίβερπουλ πολύ πιο όμορφη από την εικόνα της…

Στόουκ (Μαρκ Χιούζ): Μπάτλαντ, Μουνιέσα, Κάμερον, Τζόνσον, Πίετερς (46′ Βόλσαϊντ), Γουίλαν, Φαν Χίνκελ, Αφελάι (78′ Οντεμβιγκί), Ανταμ (78′ Σίντγουελ), Γουόλτερς, Ντιούφ.

Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερτς): Μινιολέ, Σκρτελ, Λόβρεν, Κλάιν, Γκόμες, Χέντερσον, Μίλνερ, Λαλάνα (63′ Λαλάνα), Κουτίνιο, Αϊμπ (78′ Φιρμίνο), Μπεντέκε.

Διαιτητής: Αντονι Τέιλορ

Stoke City 0 – 1 Liverpool # Coutinho Amazing GoalStoke City 0 – 1 Liverpool # Coutinho Amazing GoalExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, August 9, 2015

gazzetta.gr