Home SPORTS NEWS Σοκ για Μονακό

Σοκ για Μονακό

monaco


Η Λοριάν έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επιβλήθηκε 3-2 της Μονακό στο Μόντε Κάρλο και έφτασε μόλις στη 2η νίκη της στη σεζόν. Το ματς τα είχε όλα. Οι Μονεγάσκοι, που είχαν για πρώτη φορά από το ξεκίνημα στην 11άδα τους τον Λόπες, απείλησαν πρώτοι με τον Καρβάλιο, όμως εκείνοι που έφτασαν στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 12΄ ο Ντονγκ έπιασε έναν κεραυνό εκτός περιοχής και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σούμπασιτς για το 0-1!

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 18’ ο Ζανό από κοντά έκανε το 0-2 με την άμυνα της Μονακό να είναι απούσα! Η ελπίδα επέστρεψε για την ομάδα του Ζαρντίμ, όταν στο 20’ μετά από κόρνερ του Λεμάρ, ο Τραορέ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, παρά την πίεσή τους.

Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 24’, με τον Λεκόμτ να λέει «όχι» στον Μουτίνιο. Στην επανάληψη η ισοφάριση ήρθε γρήγορα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λεμάρ στο 47’ για το 2-2! Όλα έδειχναν ότι η Μονακό είναι ικανή για την ανατροπή, όμως στο 59’ ήρθε ξανά η ψυχρολουσία, όταν μετά από ασίστ του Ζουφρ, ο Μουκάντζο βρέθηκε τετ α τετ με τον Σούμπασιτς και έκανε το 2-3! Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τέλος, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Λεμάρ (65’), Μπερνάρντο Σίλβα (66’) και Καβαλέιρο (83’), για να μείνει το 2-3 μέχρι το τέλος.

Monaco 2-3 Lorient # All GoalsMonaco 2-3 Lorient # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

Πηγή: Gazzetta.gr