Home SPORTS NEWS Τρία ταξίδια, μια γέννα και… ένα γκολ στη Λίβερπουλ!

Τρία ταξίδια, μια γέννα και… ένα γκολ στη Λίβερπουλ!

liverpool-vs-norwich-city


Ο σκόρερ της Νόριτς στην ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», πετυχαίνοντας μάλιστα εξαιρετικό γκολ με στοπάρισμα της μπάλας με το στήθος και λόμπα στον Μινιολέ, πέρασε ένα 24ωρο με απίστευτη κόπωση, δίχως ύπνο, αλλά με τεράστια ευτυχία για όσα του επιφύλασσε η μοίρα…

Το απόγευμα του Σαββάτου, ταξίδεψε κανονικά στο Μέρσεϊσαϊντ με την αποστολή των «καναρινιών» για το παιχνίδι απέναντι στους «κόκκινους», στην 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Λόγω της εγκυμονούσας γυναίκας του, είχε φροντίσει ώστε ένα από τα μέλη του ιατρικού επιτελείου να ταξιδέψει στο Μέρσεϊσαϊντ με το δικό του αυτοκίνητο, έτσι ώστε αν συνέβαινε κάτι, να μπορεί να ταξιδέψει αμέσως και να βρεθεί κοντά της.

Το βράδυ του Σαββάτου, η σύζυγος του Ράσελ Μάρτιν αισθάνθηκε έντονους πόνους και… έσπασαν τα νερά! Πήρε τον 29χρονο αμυντικό τηλέφωνο, τον ενημέρωσε κι εκείνος μπήκε στο αμάξι και οδήγησε περισσότερες από δύο ώρες για να βρεθεί στο μαιευτήριο στο Νόριτς, όπου και εισήχθη η γυναίκα του. Τελικά η γέννα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, ο Μάρτιν δεν είχε κοιμηθεί ούτε λεπτό και εφόσον όλα είχαν κυλήσει καλά με την οικογένειά του, είχε πάρει τη δύναμη που ήθελε για να τηλεφωνήσει στον προπονητή του και να του πει να τον υπολογίζει καθώς θα έπαιρνε το αεροπλάνο ώστε να φτάσει εγκαίρως στο Λίβερπουλ!

Το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Νόριτς, με το περιβραχιόνιο κανονικά στο μπράτσο του και σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο «Άνφιλντ», αφιερώνοντας φυσικά το γκολ του στο νεογέννητο παιδί του.

«Προς το τέλος του αγώνα είχα αρχίσει να αισθάνομαι πλέον κενός… Άδειος από δυνάμεις… Ειλικρινά δεν είχα κοιμηθεί το τελευταίο 24ωρο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά μετά τη γέννα αισθάνθηκα ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω την οικογένειά μου και πήρα δύναμη για να παίξω. Είδα τον μικρό μόλις για 45 λεπτά και έφυγα από το μαιευτήριο… Ήταν μια γεμάτη, αλλά υπέροχη μέρα για να του την εξιστορήσω όταν θα μεγαλώσει…» είπε ο περήφανος και χαρούμενος πατέρας, Ράσελ Μάρτιν.

Πηγή: Gazzetta.gr