Home SPORTS NEWS Επιστρέφει στην Τσέλσι η Έβα Καρνέιρο!

Επιστρέφει στην Τσέλσι η Έβα Καρνέιρο!

carneiro


Η παρουσία της Έβα Καρνέιρο στις προπονήσεις της Τσέλσι αγνοείται από το απόγευμα της 8ης Αυγούστου, ωστόσο φαίνεται ότι η τιμωρία που επιβλήθηκε σιωπηρά από τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ημερομηνία λήξης. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο και συγκεκριμένα την “Telegraph” , η γιατρός κλήθηκε να επιστρέψει στους “μπλε” και δεν αποκλείεται σύντομα να καθίσει και στον πάγκο.

Η έξαλλη αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο στην απόφαση της Έβα Καρνέιρο να μπει στο γήπεδο και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ – στο ματς με τη Σουόνσι – χωρίς να το έχει τόση μεγάλη ανάγκη, υπήρξε η αιτία για την έντονη αντίδραση του “Special One” και την τιμωρία της, εν συνεχεία.

Ο Πορτογάλος κόουτς τα έβαλε ανοιχτά μαζί της, επειδή έβγαλε τον Βέλγο εκτός αγωνιστικού χώρου ύστερα από έναν τραυματισμό του, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να μείνει για μερικά λεπτά στο φινάλε με δύο παίκτες λιγότερους έναντι της Σουόνσι.

Η Τσέλσι έπαιζε ήδη με 10 παίκτες από το 52ο λεπτό και την αποβολή του Τιμπό Κουρτουά και ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να διανοηθεί πως το ιατρικό επιτελείο πήρε μία τέτοια απόφαση, αφήνοντας την ομάδα του εκτεθειμένη λίγο πριν το τέλος, με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2.

Μέχρι και σήμερα, μεσολάβησε η φημολογούμενη πρόθεση της Καρνέιρο να κινηθεί νομικά κατά της Τσέλσι μετά την αποπομπή της, αλλά και το κίνημα υποστήριξής της, από τους φιλάθλους της ομάδας του Λονδίνου.

Ωστόσο, όλα αυτά σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο φαίνεται ότι σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Η γιατρός με καταγωγή από το Γιβραλτάρ κλήθηκε από τη διοίκηση να παρουσιαστεί στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, την Παρασκευή.

Τώρα, μένει να φανεί εάν θα καθίσει και στον πάγκο των “μπλε”, όπως παλιά. Σάββατο… κοντή γιορτή, καθώς η Τσέλσι στις 14:45 υποδέχεται την Άρσεναλ για την 6η αγωνιστική της Premier League. Η Τσέλσι αναγάγει το ζήτημα σε “εσωτερικής φύσης” και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η απειλή της Καρνέιρο να ακολουθήσει τη νομική οδό ήταν αυτή που υπέβαλε τον Ζοζέ Μουρίνιο και νομικό επιτελείο της Τσέλσι, σε δεύτερες σκέψεις. Την ίδια ώρα, η  αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζει βίντεο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν – πράγματι – ο Ζοζέ Μουρίνιο υβρίζει την Έβα Καρνέιρο κατά τη διάρκεια του επίμαχου ματς.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα για τη ζωή και την πορεία της Έβα Καρνέιρο

Πηγή: Sport24.gr