Home SPORTS NEWS Γιανουζάι στην Ντόρτμουντ – “Τσιτσαρίτο” η Λεβερκούζεν

Γιανουζάι στην Ντόρτμουντ – “Τσιτσαρίτο” η Λεβερκούζεν

CNv3NDsWwAAjrSg (1)


Γιανουζάι από ManUtd η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ πήρε δανεικό για έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον 20άχρονο Βέλγο επιτελικό μέσο, Αντνάν Γιανουζάι.

Ραούλ Γκαρθία στην Μπιλμπάο

Με 7.700.000 ευρώ η Μπιλμπάο απέκτησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον 29άχρονο Ισπανό μέσο, Ραούλ Γκαρθία. Του έβαλε και ρήτρα 40.000.000 ευρώ.

“Τσιτσαρίτο” η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέκτησε τον 27άχρονο Μεξικανό επιθετικό, Χαβιέρ Ερνάντες, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο “Τσιτσαρίτο” υπέγραψε για 3 χρόνια στις “ασπιρίνες” και κόστισε τουλάχιστον 11.000.000 ευρώ.

Η Μαρσέιγ πήρε Ρολάντο, Ντε Τσέλιε και Ίσλα

Η Πόρτο άφησε ελεύθερο τον Ρολάντο και ο 30άχρονος Πορτογάλος στόπερ υπέγραψε στη Μαρσέιγ για 3 χρόνια. Ο γαλλικός σύλλογος πήρε επίσης δανεικούς από την Γιουβέντους τον 27άχρονο Χιλιανό δεξιό μπακ, Μαουρίσιο Ίσλα και τον 28άχρονο Ιταλό αριστερό μπακ, Πάολο Ντε Τσέλιε (πέρσι δανεικοί σε ΚΠΡ και Πάρμα, αντίστοιχα). Η ομάδα του Μίτσελ ίσως καταφέρει να πάρει και τον Έρικ Λαμέλα από την Τότεναμ.

“Άγιος” Μπορίνι

Με 10.630.000 ευρώ (+2.750.000€ μπόνους) η Σάντερλαντ απέκτησε από την Λίβερπουλ τον 24άχρονο Ιταλό επιθετικό, Φάμπιο Μπορίνι. Είχε παίξει στους “Αγίους” ως δανεικός την σεζόν 2013-2014.

Βιγιαρεάλ από Πόρτο

Η Πόρτο παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο στην Βιγιαρεάλ τον 27άχρονο Ισπανό επιθετικό, Αντριάν Λόπεθ.

Βενκέρ η Ρόμα

Την πρώτη κανονική μεταγραφή έκανε η Ρόμα, καθώς με 3.000.000 ευρώ πήρε από τη Ντινάμο Κιέβου τον Γάλλο αμυντικό μέσο, Ουιλιάμ Βενκέρ.

Μάτρι η Λάτσιο από Μίλαν

Ο Αλεσάντρο Μάτρι καλείτε να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Λάτσιο. Ο 31άχρονος Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μίλαν, ενώ πέρσι ήταν δανεικός στην Γιουβέντους.

Στη Μάλαγα ο Μαστούρ

Η Μίλαν παραχώρησε δανεικό στη Μάλαγα για έναν χρόνο τον 17άχρονο Μαροκινό επιτελικό μέσο, Χασίμ Μαστούρ, ενώ ο Ισπανός σύλλογος πήρε δανεικό και τον 33άχρονο Παραγουανό στράικερ, Ρόκε Σάντα Κρους, από την Κρους Ασούλ.

Ντινάιερ και Γκρόσκροϊτς η Γαλατάσαράι

Σπουδαία ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας της Γαλατάσαράι, καθώς απέκτησε δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι τον 20άχρονο Βέλγο στόπερ, Τζέισον Ντινάιερ, ο οποίος έκανε πέρσι εξαιρετική χρονιά ως δανεικός στην Σέλτικ.

Στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στην “Γαλατά” είναι και ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς. Ο 27άχρονος Γερμανός άσος της Ντόρτμουντ που παίξει βασικά δεξί μπακ, μπορεί να παίξει σχεδόν σε κάθε θέση, είναι όμως εκτός πλάνων στην Μπορούσια.

SPORT24.GR