Home SPORTS NEWS Μεγάλο διπλό για Αμβούργο

Μεγάλο διπλό για Αμβούργο

hamburger


Το Αμβούργο πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Χοφενχάιμ (1-0), την κράτησε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και έστειλε στην… πόρτα της εξόδου τον κόουτς, Γκίζντολ!

Ενα γκολ του Λασόγκα στα τελευταία λεπτά έδωσε μεγάλο διπλό στο Αμβούργο, κράτησε στον πάτο τη Χοφενχάιμ και ουσιαστικά στέλνει τον Μάρκους Γκίζντολ στο… ταμείο ανεργίας. Αλλωστε, για τον κόουτς των γηπεδούχων το σημερινό ματς ήταν τελικός, με τη διοίκηση να του έχει δώσει τελεσίγραφο!

Το Αμβούργο μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά τη Χοφενχάιμ, την ανάγκασε σε λάθη και είχε τις στιγμές του. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 5′ όταν ο Γκρέγκοριτς έκλεψε τη μπάλα, αλλά το σουτ κατέληξε μόλις άουτ. Στο 16′ ο Λασόγκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μπορεί η Χοφενχάιμ να είχε ελαφρά υπεροχή, αλλά το Αμβούργο απειλούσε περισσότερο. Ετσι, στο 18′ είχε ακόμα μια καλή προσπάθεια, όταν από τη σέντρα του Ντικμέγιερ ο Γκρέγκοριτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ! Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να γίνουν επιθετικοί, αλλά τα κενά στην άμυνα έδιναν την ευκαιρία στο Αμβούργο να απειλεί. Στο 23′ ο Μπάουμαν με απίθανη διπλή επέμβαση κατάφερε να νικήσει Μούλερ και Λασόγκα!

Ο Μπίτσακτιτς στο 68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το Αμβούργο πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Η πίεση έγινε ασφυκτική, αλλά η Χοφενχάιμ ήταν αυτή που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Τόλγιαν έκανε μεγάλη κούρσα, αλλά η επέμβαση του Αντλερ ήταν μεγαλύτερη κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Ετσι, στο 88′ η μπάλα χάθηκε και από τον εντυπωσιακό συνδυασμό ήρθε το γκολ του Λασόγκα!

πηγη: gazzetta.gr

10η αγωνιστική

Παρασκευή

Χόφενχαϊμ – Αμβούργο 0-1

Σάββατο

Μπάγερν – Κολωνία (16:30)

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη

Ανόβερο – Φρανκφούρτη

Μάιντς – Βέρντερ

Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ

Ίνγκολσταντ – Χέρτα (19:30)

Κυριακή

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ (16:30)

Γκλάντμπαχ – Σάλκε (18:30)

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων