Home SPORTS NEWS “Παρέα” με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Θέλτα

“Παρέα” με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Θέλτα

celta


Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Έιμπαρ και Χετάφε, η Θέλτα επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και μάλιστα το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο καθώς επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ και έπιασε στην κορυφή της La Liga με 18 βαθμούς τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Οι Γαλιθιάνοι προηγήθηκαν στο 42′ με το εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής του Ορεγιάνα και από το 47′ είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μπεγί όμως η Βιγιαρεάλ δεν ήταν αποφασισμένη να πετάξει λευκή πετσέτα και στο 67′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντένις Σουάρεθ.

Στο τελευταίο 20λεπτο πάντως η ομάδα της Γαλικίας πίεσε ασφυκτικά για το δεύτερο γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 90ο λεπτό: από το σουτ του Ορεγιάνα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αρεολά και έφτασε μέσα στην περιοχή στον Νολίτο, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ με το δεξί διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Θέλτα.

Σημειώνεται πως η Βιγιαρέαλ όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή (αν νικούσε) αλλά γνώρισε δεύτερη σερί ήττα καθώς είχε προηγηθεί αυτή από τη Λεβάντε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sport24.gr