Home SPORTS NEWS Επέστρεψε ο Ρόμπεν – Τεσσάρα η Μπάγερν

Επέστρεψε ο Ρόμπεν – Τεσσάρα η Μπάγερν

gettyimages-494045784
Τα μεγάλα νέα στο Μόναχο ήταν η επιστροφή του Άριεν Ρόμπεν. Το νούμερο 10 της Μπάγερν επέστρεψε με γκολ και οι Βαυαροί διέλυσαν με 4-0 την Κολωνία, για να κάνουν το 10 στα 10, βελτιώνοντας το δικό τους ρεκόρ, και να γράψουν ιστορία, φτάνοντας τις 1.000 νίκες στην Bundesliga!


Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς οι γηπεδούχοι αρχικά έδειξαν ότι δε θα ήταν εύκολος αντίπαλος, βγαίνοντας επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Τσόλερ (3’) και Ρόμπεν (7’) είχαν τις πρώτες καλές στιγμές, πριν ο Μίλερ χάσει την πρώτη κλασική ευκαρία στο 11’, με τον Χορν να κάνει εξαιρετική απόκρουση από κοντά. Ο Κόστα απείλησε ξανά στο 16’, ενώ οι Τράγοι έβγαιναν με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, όμως κάπου τα χαλούσαν.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι όλα ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 35’, όταν ο Ρόμπεν ξεκίνησε την προσπάθεια και πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι, για να κάνει από κοντά το 1-0! Το 2-0 δεν άργησε και πολύ να έρθει, όταν στο 40’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και γύρισμα του Κομάν αριστερά, ο Βιδάλ με πλασέ στην κίνηση έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να περάσουν ένα πολύ ήσυχο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκουαρδιόλα απλά έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και εκείνοι του Στέγκερ δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα ούτε καν να προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Οι Βαυαροί είχαν τα καλά τους διαστήματα και έδειξαν να το διασκεδάζουν, με τον Ρόμπεν να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 58’ και το 3-0 να έρχεται στο 62’. Φάουλ του Ντάγκλας Κόστα, κεφαλιά του Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός επέστρεψε στα γκολ. Στο 76’ ο διαιτητής Μάιερ έδωσε αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρίσε στον Λεβαντόφσκι και ο Μίλερ από την άσπρη βούλα έκανε το τελικό 4-0.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Αλάμπα, Μπόατενγκ (62′ Χάβι Μαρτίνεθ), Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ (78′ Τιάγκο), Ρόμπεν (65′ Κίμιχ), Κομάν, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι

Κολωνία (Πέτερ Στέγκερ): Χορν, Σόρενσεν, Μαρόχ, Χάιντς, Ρίσε, Έκτορ, Φογκτ, Λέμαν, Τσόλερ (71′ Χόζινερ), Γκέμπχαρτ (75′ Σβέντο), Μοντέστ (58′ Οσάκο)

gazzetta.gr

FT – VIDEO (Bundesliga): FC Bayern München 4-0 ! 1.FC KölnAll Goals & Highlights [HD]

Posted by Football Goals & Highlights on Saturday, October 24, 2015