Home SPORTS NEWS Λούζει κρύος ιδρώτας την Μπόκα Τζούνιορς

Λούζει κρύος ιδρώτας την Μπόκα Τζούνιορς

boca


Η Ράσινγκ Κλουμπ νίκησε με 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς στο “Σιλίντρο” του Αβεγιανέδα, έτσι δεν της επέτρεψε να κατακτήσει τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μπορεί η Σαν Λορένσο να ηττήθηκε από την Ολίμπο, όμως η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε με 2-0 την Αρχεντίνος Τζούνιορς και μείωσε την απόσταση στους 5 βαθμούς από τους “Χενέισες”.

Η Ροσάριο Σεντράλ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς, έτσι αν αυτή στην προτελευταία δε νικήσει την Τίγκρε, τότε θα ακολουθήσει τρομερός τελικός τίτλου, αν βέβαια η Ροσάριο έχει πάρει νίκη στην έδρα της Μπάνφιλντ.

Δεν είναι μόνο το κακό αποτέλεσμα για την Μπόκα, αλλά και η απώλεια του Κάτα Ντίας, του ηγέτη της άμυνάς της, καθώς πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 31′ και θα χάσει και τα δύο τελευταία ματς. Δεδομένο αυτό, αφού φεύγοντας έκανε και την γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο…

Αρχή και τέλος με Σεμπαστιάν Σάχα

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σεμπαστιάν Σάχα έκανε εξαιρετική επέμβαση σε  τετ-α-τετ με τον Νικολάς Λοδέιρο και ένα λεπτό μετά η Ράσινγκ Κλουμπ άνοιξε το σκορ με τον Μάρκος Ακούνια!

Η Μπόκα απάντησε με το 10ο φετινό γκολ του Χόναταν Καλέρι στο 23′, αλλά ο Κάτα Ντίας χρησιμοποίησε χέρι στην περιοχή για να γλιτώσει την ομάδα του στο 31′, αποβλήθηκε και με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 στο 34′ ο Γκουστάβο Μπόου.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα ακόμη πέναλτι λίγο πριν το τέλος, ο Σεμπαστιάν Σάχα ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε από τα 11 βήματα τον Αγουστίν Οριόν και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πάντως, εκτός του Κάτα Ντίας, η Μπόκα τουλάχιστον για το ματς με την Τίγκρε στο “Μπομπονέρα” για την προτελευταία αγωνιστική θα στερηθεί και τον Κριστιάν Έρμπες, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 77′.

Πηγή: Sport24.gr