Home SPORTS NEWS Νασρί: «Ούτε με προπονητή… τον πατέρα μου στη Γαλλία»

Νασρί: «Ούτε με προπονητή… τον πατέρα μου στη Γαλλία»

nasr


Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «τρικολόρ» στην καριέρα του, ειδικά από τη στιγμή που ο Ντεσάν παραμένει στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Εξαιτίας της συμπεριφοράς του έμεινε εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και έχει τονίσει ότι πλέον δεν επιθυμεί να προσφέρει στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ έδωσε πλέον… άλλη διάσταση στην άρνησή του να βάλει τη φανέλα με το γαλλικό εθνόσημο.

«Ούτε αν αναλάβει την εθνική ομάδα ο πατέρας μου δεν γυρίζω να παίξω. Το 2012 ήθελα να σταματήσω να πηγαίνω στην εθνική, αλλά ο πατέρας μου με έπεισε να προσπαθήσω μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Προσπάθησα πολύ να είμαι καλός, είχα καλή σεζόν με την ομάδα μου, όμως φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για τον προπονητή. Όταν θέλεις να λέγεσαι καλός προπονητής, πρέπει να διαχειρίζεσαι τις προσωπικότητες των παικτών. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά όταν είδα τα ονόματα στη λίστα με την αποστολή για τη Βραζιλία…» είπε ο Σαμίρ Νασρί.

Πηγή: Gazzetta.gr