Home SPORTS NEWS Τα χώνει «α λα Βενγκέρ» ο Μουρίνιο

Τα χώνει «α λα Βενγκέρ» ο Μουρίνιο

mourinio


Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι το πρόστιμο των 70.000 ευρώ και η τιμωρία με μία αγωνιστική από την αγγλική ομοσπονδία θα εμπόδιζε τον Ζοσέ Μουρίνιο να τα ξαναβάλει με την διαιτησία.

Λίγες μέρες πέρασαν και ο Special One ξαναχτύπησε. Μετά το 0-0 της Τσέλσι με την Ντιναμό Κιέβου, ο προπονητής των Άγγλων τα έβαλε με τον διαιτητή για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Φάμπρεγκας στο πρώτο ημίχρονο: «Ο διαιτητής ήταν αδύναμος και αφελής. Επρόκειτο για ένα μεγάλο πέναλτι», δήλωσε στο τέλος του ματς.

Κάντο όπως ο Βενγκέρ

Όπως είναι φυσικό, τα λόγια του Μουρίνιο ήταν πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Μάλιστα, ήταν τα ίδια ακριβώς λόγια («αδύναμος και αφελής») που είχε χρησιμοποιήσει ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Τσέλσι πριν από λίγες αγωνιστικές. Μόνο που στην περίπτωση του Αλσατού τεχνικού δεν υπήρξε καμία τιμωρία.

Η UEFA θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες αν θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στον Μουρίνιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, υποθέτουμε πως ο προπονητής θα επικαλεστεί το (μη) δεδικασμένο του Βενγκέρ για να ταράξει λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Πηγή: Sport-fm.gr