Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Δεν είμαι φίλος με τον Κλοπ, αλλά τον συμπαθώ»

Μουρίνιο: «Δεν είμαι φίλος με τον Κλοπ, αλλά τον συμπαθώ»

mourinho


Με διπλωματική απάντηση και για τον φίλο του, Μπρένταν Ρότζερς, αλλά και με σεβασμό προς τον Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως οι «κόκκινοι» έδιωξαν έναν εξαιρετικό προπονητή και πήραν έναν εξίσου καλό.

Αφού αρχικά είπε πως οι Κουρτουά και Ιβάνοβιτς είναι οι μοναδικοί απόντες και πως περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Πέδρο και Ντιέγκο Κόστα, ο «special one» ρωτήθηκε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ κι αν αυτό του προκαλεί ανησυχία λόγω του μομέντουμ της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του…

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις φίλους, όμως τον συμπαθώ τον Κλοπ. Η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα και ήταν μεγάλη ομάδα. Είχε εξαιρετικό προπονητή και έχει και τώρα εξαιρετικό προπονητή, οπότε πάνω – κάτω είναι το ίδιο… Σαφώς και έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα στην τακτική από τη στιγμή που ήρθε νέο πρόσωπο, όμως το επίπεδο παραμένει υψηλότατο».

Για τον Εντέν Αζάρ είχε να πει: «Όταν αποφάσισα να τον αφήσω στον πάγκο σε ορισμένα ματς, έκρινα πως ήταν καλό και θα βοηθούσε και τον ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος από την τελευταία του συμμετοχή με τη Στόουκ και δεν θα τον κατακρίνω που έχασε το πέναλτι».

Κληθείς να τοποθετηθεί για την αγωνιστική κατάσταση της Τσέλσι, εκεί έριξε ξανά τα «βέλη» του προς τον Τύπο και τους δημοσιογράφους, αποφεύγοντας ν’ απαντήσει για τα όσα σκέφτεται ο ίδιος: «Δεν έχει σημασία η δική μου οπτική γωνία των πραγμάτων γιατί εσείς οι δημοσιογράφοι γράφετε πάντα αλήθεια, οπότε δεν χωράει κάποια ανάλυση ή επιπλέον συζήτηση αυτή τη στιγμή». 

Πηγή: England365.gr