Home SPORTS NEWS Πρωτοφανές επεισόδιο με Μουρίνιο!

Πρωτοφανές επεισόδιο με Μουρίνιο!

murinho


Ο λόγος για τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο – τελικά – αποβλήθηκε (και δεν επέλεξε μόνος του να καθίσει στα επίσημα) στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ αποκαλύφθηκε και έχει να κάνει με ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στη φυσούνα του «Άπτον Παρκ», το περασμένο Σάββατο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, υποκρινόταν πως ήταν ήρεμος βλέποντας τον Τζόναθαν Μος να δείχνει δύο κίτρινες σε λίγα λεπτά στον Νεμάνια Μάτιτς στο πρώτο μέρος, να αρνείται γκολ στον Σεσκ Φάμπρεγας σε φάση πολύ οριακή όπου η αμφιβολία του επόπτη θα μπορούσε να ευνοήσει τον επιτιθέμενο και να δείχνει επίσης στον Σιλβίνιο Λόουρο από το τεχνικό επιτελείο να καθίσει στα επίσημα.

Μέσα του, ο «special one» έβραζε… Άκουσε το σφύριγμα της λήξης, κατευθύνθηκε στ’ αποδυτήρια με απόλυτη ηρεμία κι εκεί, μόλις είδε τον διαιτητή, ξέσπασε σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται! Με λόγια που δεν μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν δημόσια, τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για επεισόδιο άνευ προηγούμενου, με τον Πορτογάλο να έχει βγάλει από μέσα του όλα τα συναισθήματα οργής που του είχαν προκληθεί στο πρώτο 45λεπτο της ήττας (2-1) της Τσέλσι από τη Γουέστ Χαμ…

Πηγή: Gazzetta.gr