Home SPORTS NEWS Στους “16” Ρεάλ και Σίτι, κορυφή για Μπενφίκα και Γιουνάιτεντ

Στους “16” Ρεάλ και Σίτι, κορυφή για Μπενφίκα και Γιουνάιτεντ

cr7


Την πρόκριση στους “16” του Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ με τη νίκη της με 1-0 επί της Παρί Σεν-Ζερμέν, όμως δεν έκανε καλή εμφάνιση και οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες.

Το γκολ του Νάτσο ήταν το πρώτο που δέχτηκε στην διοργάνωση η γαλλική ομάδα, η οποία δεν είναι πιο αήττητη φέτος, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η πρόκριση της Ρεάλ ήρθε διότι η Σαχτάρ νίκησε στην Ουκρανία με 4-0 την Μάλμε, έτσι την έπιασε στην 3η θέση, έχοντας πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (1-0 το 1ο μεταξύ τους ματς).

 

 

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να πάρει νίκη στο Καζακστάν, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Αστάνα, έτσι η Μπενφίκα την προσπέρασε και ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Γαλατάσαράι.    

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε μετά από 404 λεπτά και νίκησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ, έτσι ανέβηκε στην κορυφή, αφού η Αϊντχόφεν επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ.

 

   

 

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 στην Σεβίλλη και προκρίθηκε στους “16” του Champions League διότι η Γιουβέντους με 10 παίκτες ισοπαλία με 1-1 από την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία.

 

     

 

Πηγή: Sport24.gr