Home SPORTS NEWS Θρήνος στην Αγγλία για Φούλοπ

Θρήνος στην Αγγλία για Φούλοπ

fulop


«Σοκ» σε ολόκληρη την Αγγλία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάρτον Φούλοπ. Οι περισσότερες από τις ομάδες που είχε συνεργαστεί εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του 32χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος την Πέμπτη (12/11) έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο.

Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ, Τότεναμ, Ίπσουϊτς, Λέστερ, Τσέστερφιλντ, Κόβεντρι, Στόουκ και Γουέστ Μπρομ ήταν οι σύλλογοι που είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του, προτού μετακομίσει στην Ελλάδα το 2012 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Οι περισσότερες από αυτές, μάλιστα, εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον ξαφνικό χαμό του Ούγγρου.

Ορισμένες από τις ανακοινώσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: «Η Μάντσεστερ Σίτι εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του πρώην τερματοφύλακά μας, Μάρτον Φούλοπ, που δυστυχώς απεβίωσε».

Σάντερλαντ: Είμαστε στεναχωρημένοι στο άκουσα της είδησης του θανάτου Μάρτον Φούλοπ. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του».

Τότεναμ: «Όλοι στην ομάδα στεναχωρηθήκαμε με τον θάνατο του πρώην τερματοφύλακα μας, Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος ήταν 32 ετών».

Ίπσουϊτς: «Η ομάδα εκφράζει τη βαθιά στεναχώρια της για την είδηση του χαμού του πρώην τερματοφύλακά της, Μάρτον Φούλοπ. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρτον».

Λέστερ: «Η Λέστερ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών».

Τσέστερφιλντ: «Λυπόμαστε πολύ που μάθαμε ότι ο πρώην τερματοφύλακά μας, Μάρτον Φούλοπ απεβίωσε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Πηγή: England365.gr