Home SPORTS NEWS Ξεχωριστή φανέλα για τα θύματα

Ξεχωριστή φανέλα για τα θύματα

jesuisparis


Όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού είναι συγκλονισμένοι με τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι και τιμούν τα θύματα και στην Ιταλία η Σπέτσια και η Τερνάνα θέλησαν να δείξουν μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Μιλάμε για ομάδες που παίζουν στην β’ κατηγορία. Το μεσημέρι της Κυριακής η Σπέτσια γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Κάλιαρι για την 13η αγωνιστική. Σ’ αυτό το ματς οι παίκτες της ομάδας εμφανίστηκαν με φανέλες που στο μπροστινό της μέρος έγραφε #JesuisParis («Είμαι Παρίσι») ενώ στο πίσω μέρος ήταν τυπωμένο το σύμβολο της ειρήνης με τον Πύργο του Άιφελ στο εσωτερικό του!

Στον αγώνα της Τερνάνα με την Βίρτους Εντέλα (1-2) οι παίκτες της γηπεδούχου εμφανίστηκαν με μία γαλλική σημαία στο μπροστινό μέρος της φανέλας, ανάμεσα στο σήμα του συλλόγου και στο όνομα του χορηγού.

 

Anche lo Spezia vuole testimoniare la sua vicinanza alla popolazione francese: contro il Cagliari i bianchi scenderanno in campo con una maglia speciale

Posted by Spezia Calcio on Sunday, 15 November 2015

 

Πηγή: Pamesports.gr