
Νέα μεγάλη έκπληξη στο Coppa Italia, καθώς η Σπέτσια νίκησε με 4-2 την Ρόμα στην διαδικασία των πέναλτι και την απέκλεισε στην φάση των “16” και μάλιστα στο “Ολίμπικο” της Ρώμης.
Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το 90άλεπτο και η παράταση, ενώ από τα 11 βήματα για τους γηπεδούχους απέτυχαν οι Πιάνιτς και Τζέκο.
Η Σπέτσια είναι 11η στην 2η κατηγορία της χώρας και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Αλεσάντρια (3η κατηγορία), η οποία είχε αποκλείσει τις Παλέρμο και Τζένοα.
Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται, καθώς η Κάρπι με γκολ του Ντι Γκαούντιο νίκησε με 1-0 την Φιορεντίνα και την απέκλειε στο “Αρτέμιο Φράνκι” της Φλωρεντίας.
Η Κάρπι στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει Σαμπντόρια ή Μίλαν, με τον νικητή στα ημιτελικά να παίζει με Σπέτσια ή Αλεσάντρια.
Πηγή: Sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
