Home SPORTS NEWS Δεν ξανάγινε! Βαρέθηκε και το έστειλε στα πέναλτι!

Δεν ξανάγινε! Βαρέθηκε και το έστειλε στα πέναλτι!

mavritania


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον τελικό του Σούπερ Καπ της Μαυριτανίας.

Όταν η ισχύς ενός ανθρώπου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να παρακάμψει όλους τους νόμους και κανόνες τότε πέρα από δεινά δημιουργούνται και ευτράπελα.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μαυριτανίας, ο οποίος αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας τους ανάμεσα στις FC Tevragh-Zeina και ACS Ksar.

Ο Μοχάμεντ Ουλτν Αμπτέλ Αζίζ μάλλον δεν ήταν και πολύ ικανοποιημένος από το θέαμα που παρακολουθούσε και έτσι είπε να αλλάξει λίγο τους κανόνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τι; Χρειάζονται 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας;

ΛΑΘΟΣ!

Χρειάζονται τόσα όσα φτάνουν για να βαρεθεί ο πρόεδρος!

Έτσι μάλλον σκέφτηκε ο πρόεδρος της Μαυριτανίας και στο 63′ της αναμέτρησης διέταξε την εκτέλεση πέναλτι προκειμένου να βγει ο νικητής, αφού είχε βαρεθεί από αυτό που έβλεπε.

Πάλι καλά που δεν… όρισε νικητή και έτσι η FC Tevragh-Zeina πήρε το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι με έναν κάπως… ιδιαίτερο τρόπο.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας πάντως σε δηλώσεις του αρνήθηκε ότι υπήρξε παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας και τόνισε:

«Αρνούμαι απερίφραστα ότι παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω οργανωτικών θεμάτων, σύμφωνα με τους προέδρους και τους προπονητές των δύο ομάδων».

Πηγή: Pamesports.gr