Home SPORTS NEWS Διασυρμός για Μάλαγα, σεφτέ ο Νέβιλ με Βαλένθια

Διασυρμός για Μάλαγα, σεφτέ ο Νέβιλ με Βαλένθια

malaga


Οι Ανδαλουσιανοί αποκλείστηκαν με δεύτερη ήττα από τη Μιραντές, ενώ εκτός των «16» έμειναν Χετάφε, Σοσιεδάδ.

Αυτή ήταν η μεγάλη έκπληξη της φάσης των «32» στο ισπανικό Κύπελλο. Η Μιραντές που αγωνίζεται στην Segunda Division όχι απλά απέκλεισε τη Μάλαγα, αλλά το έκανε με δύο νίκες. Στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει 2-1 και στον επαναληπτικό πέρασε και από την Ανδαλουσία με 1-0 (73′ Ζούνιορ Λάγο).

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Βαλένθια πανηγύρισε ο Γκάρι Νέβιλ. Το 2-0 επί της Μπαρακάλδο (8′ Μίνα, 31′ Νεγρέδο) ήρθε και έδεσε χαλαρά με το 3-1 του πρώτου αγώνα και οι Νυχτερίδες κοιτάζουν τον επόμενο αντίπαλο.

Στο ένα από τα δύο ζευγαρώματα της βραδιάς μεταξύ ομάδων της Primera, η Λας Πάλμας έκανε την μικρή έκπληξη και άφησε εκτός τη Σοσιεδάδ. Εχοντας το υπέρ της αποτέλεσμα (2-1), προηγήθηκε στο «Ανοέτα (37′ Χοσέ). Ο Κανάλες ισοφάρισε (46′) γρήγορα, αλλά το τελικά 1-1 έφερε τους πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο των Νησιωτών.

Το πιο δύσκολο ίσως ζευγάρι ήταν το Χετάφε-Βαγιεκάνο. Η δεύτερη είχε καθαρό προβάδισμα με 2-0, αλλά βρέθηκε στο ημίωρο του επαναληπτικού να χάνει με 3-0 (8′ Λεόν, 23′ Βεργίνι, 31′ Αλβαρο Βάθκεθ). Ειδικά το 2-0 του Βερχίνι έχει γίνει με μυθικό τακουνάκι. Ωστόσο, ο Λας (52′) μείωσε για τη Ράγιο και της χάρισε με αυτό το εκτός έδρας έρμα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πηγή: Gazzetta.gr