Home SPORTS NEWS Επεισόδιο του Μανωλά με τον Πιάνιτς

Επεισόδιο του Μανωλά με τον Πιάνιτς

manolas


Το κλίμα στη Ρόμα δεν είναι καλό και αυτό αποδεικνύεται και από το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν οι Κώστας Μανωλάς και Μίραλεμ Πιάνιτς μετά το 0-0 της Ρόμα με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ! Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν είχαν αποκλειστεί οι «τζιαλορόσι» από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα νεύρα ήταν πολλά στο «Ολύμπικο» μετά από αυτό την αναμέτρηση, καθώς η Ρόμα δεν νίκησε (0-0), και πέρασε λόγω και του 1-1 της Λεβερκούζεν με τη Μπαρτσελόνα! Οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν έντονα από το κοινό τους για το κακό θέαμα.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η «Gazzetta Dello Sport», την ώρα που οι παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια ο Μίραλεμ Πιάνιτς έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κώστα Μανωλά για ατομικά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα!!! Ο Έλληνας αμυντικός φέρεται να αντέδρασε και οι τόνοι ανέβηκαν με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό. Η ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι οι δυο διεθνείς παίκτες λίγο έλειψε, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων… Με τη Ρόμα να παίζει την Κυριακή στη Νάπολι για το καμπιονάτο!

Θέμα υπάρχει και με τον Ζερβινιό, ο οποίος δεν έπαιξε με τη ΜΠΑΤΕ, καθώς στον αγώνα με την Τορίνο έγινε αλλαγή νωρίς λόγω τραυματισμού. Ο Ιβοριανός άσος σταμάτησε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης με τους Λευκορώσους, αφού δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημά του, Μόνο που δεν έκατσε στον πάγκο, αλλά πήγε στις κερκίδες…

Πηγή: Pamesports.gr