Home SPORTS NEWS Η “Boxing Day” άρχισε με νέα ήττα για Γιουνάιτεντ

Η “Boxing Day” άρχισε με νέα ήττα για Γιουνάιτεντ

bojan


Η “Boxing Day” ξεκίνησε με την Στόουκ επικρατεί με 2-0 της Στόουκ στο “Μπριτάνια”, έχοντας σκόρερς τους Μπόγιαν Κρκιτς και Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Νέα καλή εμφάνιση για την ομάδα του Λουί φαν Χάαλ, ο οποίος είναι ακόμη πιο κοντά στην απόλυση και οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά το σφύριγμα της λήξης φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο για να… πικάρουν τον Ολλανδό.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ManUtd στην Premier League, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από Μπόρνμουθ και Νόριτς, ενώ συνολικά μετρά 4 σερί ήττες, αφού είχα χάσει και από την Βόλφσμπουργκ (αποκλεισμός από το Champions League).

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μάλιστα έχουν 7 σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς πριν τις 4 ήττες είχαν 3 ισοπαλίες με Αϊντχόφεν, Λέστερ και Γουέστ Χαμ.

Το σκορ άνοιξε για την Στόουκ ο Μπόγιαν Κρκιτς στο 19′, έπειτα από λάθος γύρισμα του Μέμφις Ντεπάι και ασίστ του Γκλεν Τζόνσον, ενώ στο 26′ ο Μάρκο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπάτλαντ, Γκλεν Τζόνσον, Σόκρος, Βόλσχαϊντ, Πίτερς, Κάμερον (75′ Τσάρλι Άνταμ), Γουίλαν (46′ Φαν Χίνκελ), Αφελάι, Σατσίρι (65′ Ντιούφ), Αρναούτοβιτς, Μπόγιαν.

MANUTD: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Κάρικ, Αντέρ Ερέρα (82′ Αντρέας Περέιρα), Φελαϊνί, Μάτα, Ντεπάι (46′ Ρούνεϊ), Μαρσιάλ.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο (26/12)

Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (19′ Μπόγιαν, 26′ Αρναούτοβιτς)

Λίβερπουλ – Λέστερ (17:00)

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας

Τότεναμ – Νόριτς

Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ

Τσέλσι – Γουότφορντ

Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ

Νιούκαστλ – Έβερτον (19:30)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ (21:45)

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων

πηγη: sport24.gr