Home SPORTS NEWS Η επική ατάκα Λίνεκερ για τη Λέστερ

Η επική ατάκα Λίνεκερ για τη Λέστερ

leicester


Η Λέστερ έριξε στο καναβάτσο και την Τσέλσι, με τον Γκάρι Λίνεκερ να “τρελαίνεται” και να δίνει μία… τολμηρή υπόσχεση ενόψει της νέας σεζόν στην Premier League!

Η εκπληκτική πορεία της Λέστερ φαίνεται πως δεν έχει σταματημό, με την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι να επιβάλλεται με 2-1 επί της περσινής πρωταθλήτριας Τσέλσι στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Premier League και να είναι μόνη της πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το νέο αγωνιστικό ρεσιτάλ των “αλεπούδων” έκανε μάλιστα τον Άγγλο πρώην αρχικανονιέρη και νυν τηλεσχολιαστή, Γκάρι Λίνεκερ, να υποκλιθεί δημόσια στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του και της οποία τίμησε για επτά ολόκληρα χρόνια, από το 1978 μέχρι το 1985.

“Ο Τζέιμι Βάρντι είναι η αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Βάρντι, ενώ στο φινάλε του αγώνα έκανε το εξής εκπληκτικό σχόλιο:

“ΝΑΙ! Εάν η Λέστερ κατακτήσει την Premier League θα παρουσιαστώ στην πρώτη MOTD της νέας σεζόν (η εκπομπή που παρουσιάζει τα highlights κάθε αγωνιστικής) φορώντας μόνο τα εσώρουχά μου”.

Πηγή: Sport24.gr