Home SPORTS NEWS Η επική ατάκα σε Αντσελότι από Γκαλιάνι

Η επική ατάκα σε Αντσελότι από Γκαλιάνι

carlo1


Ο Πεπ Γουαρδιόλα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπάγερν στο φινάλε της σεζόν καθώς ο ίδιος επιθυμούσε να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον μετά από τρία χρόνια στην “Allianz Arena” ωστόσο οι Βαυαροί θα συνεχίσουν να έχουν υψηλούς στόχους καθώς ο διάδοχός του στον πάγκο θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας κατάφεραν να δελεάσουν τον “Καρλέτο” προσφέροντάς του ηγεμονικό συμβόλαιο με “καθαρές” ετήσιες απολαβές ύψους 14.000.000 ευρώ, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει να λέει πως μετά από Ιταλία (Μίλαν), Αγγλία (Τσέλσι), Γαλλία (Παρί) και Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης) θα κοουτσάρει και στο μοναδικό από τα πέντε προηγμένα πρωταθλήματα που έλειπε από το παλμαρέ του, τη Bundesliga.

Υπάρχει πάντως μία πρώην ομάδα του η οποία εξακολουθεί να ελπίζει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα τον έχει ξανά στον πάγκο της και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μίλαν, ομάδα στην οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων δύο Champions League στα οκτώ χρόνια θητείας του στο “San Siro” από το 2001 μέχρι το 2009.

Ο γύρος της (προηγμένης ποδοσφαιρικής) Ευρώπης από τον Κάρλο Αντσελότι μέσα σε λίγα χρόνια

Όπως αποκάλυψε η “Corriere della Sera”, αμέσως μετά την είδηση της συμφωνίας του Αντσελότι με τη Μπάγερν, ο Αντριάνο Γκαλιάνι έσπευσε να τον συγχαρεί τηλεφωνικά αλλά και παράλληλα να του πετάξει την “μπηχτή” του για τη Μίλαν:

“Με όλα αυτά τα χρήματα που θα πάρεις από τη Μπάγερν, σε τρία χρόνια θα έρθεις να προπονήσεις τσάμπα τη Μίλαν. Το υπόσχεσαι;”, ήταν η απολαυστική ατάκα του.

Πηγή: Sport24.gr