Home SPORTS NEWS Η Λα Κορούνια “πλήγωσε” την Μπαρτσελόνα

Η Λα Κορούνια “πλήγωσε” την Μπαρτσελόνα

suarez


Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο “Καμπ Νόου” κι έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να την φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε περίπτωση που νικήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο (13/12, 19:15). Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ για τους “μπλαουγκράνα” στο 38ο λεπτό με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη ευκολότερα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο 62′, όταν ο Ιβάν Ράκιτιτς με τρομερό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λουξ, δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στους Καταλανούς.

Παρόλα αυτά, η “Ντέπορ” δεν τα παράτησε και επέστρεψε στη διεκδίκηση του αγώνα στο 77′, με σκόρερ τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός επιθετικός βγήκε απέναντι στον Κλαούντιο Μπράβο και με όμορφο πλασέ μείωσε σε 2-1. Αυτό ήταν το 11ο γκολ για τον 27χρονο άσο στην La Liga, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Λούκας από εκτελεστής έγινε δημιουργός, έστρωσε στον Άλεξ Μπεργαντίνιος, κι αυτός με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το εξωτερικό(!) έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ζόρντι Άλμπα (77′ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς, Μέσι, Σάντρο (68′ Ελ Χανταντί), Σουάρες.

Λα Κορούνια (4-3-1-2): Λουξ, Λάουρε, Αρίμπας, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Μπεργαντίνιος, Χουανφράν (70′ Καρντόσο), Λουιζίνιο (46′ Λάμας), Λούκας, Ζόναθαν (58′ Λουίς Αλμπέρτο).

Πηγή: Contra.gr