Home SPORTS NEWS Η συγκινητική επιστροφή του Μιχάιλοβιτς στη γενέτειρά του

Η συγκινητική επιστροφή του Μιχάιλοβιτς στη γενέτειρά του

micha


Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς επισκέφτηκε για πρώτη φορά την πόλη καταγωγής του, που την είχε εγκαταλείψει όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην ενιαία Γιουγκοσλαβία.

Εδώ και 24 χρόνια απέφευγε συστηματικά να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι (“θέλω να διατηρώ τις εικόνες των αναμνήσεών μου και όχι εκείνες μίας πόλης που έχει καταστραφεί”, δήλωνε μεταξύ άλλων) όμως τελικά ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς το πήρε απόφαση.

Ταξίδεψε στο Μπόροβο της Κροατίας, το μέρος που είχε γεννηθεί και είχε αναγκαστεί να το εγκαταλείψει το 1991 λόγω του εμφυλίου, και είχε την ευκαιρία να επαναφέρει στο μυαλό του χιλιάδες αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων.

Και αυτό γιατί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σπίτι που μεγάλωσε, καθώς επίσης και το δημοτικό του σχολείο αλλά και το γήπεδο της FC Borovo, όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, με τα δάκρυα συγκίνησης να περισσεύουν.

Ο τεχνικός της Μίλαν συνοδευόταν από τον αδερφό του Ντρατζένα και από έναν ρεπόρτερ της εφημερίδας “Kurir”, ο οποίος έβγαλε αρκετές αποκλειστικές φωτογραφίες του Μιχάιλοβιτς στα πάτρια εδάφη του.

Πηγή: Sport24.gr