Home SPORTS NEWS Ιγκουαΐν για αντί-Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν

Ιγκουαΐν για αντί-Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν

higuain


Εν μέσω της τρέχουσας σεζόν, στο Μόναχο και την Μπάγερν σκέφτονται ήδη την επόμενη. Λίγο η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα στο τέλος της φετινής, λίγο η αντικατάστασή του από τον Κάρλο Αντσελότι στις αρχές της επόμενης και με τα σενάρια για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν στη Ρεάλ Μαδρίτης να μαίνονται, όλα αυτά συνηγορούν στην παραπάνω πραγματικότητα.

Ο Ιταλός (επόμενος) τεχνικός της Μπάγερν έθεσε ως προτεραιότητα στους διοικούντες των Βαυαρών την παραμονή του 27χρονου διεθνούς Πολωνού επιθετικού. Ακόμη και η επιθυμία του να μη γίνει πραγματικότητα, ο Κάρλο Ατσελότι έχει ήδη έτοιμη την εναλλακτική πρόταση.

Αυτό είναι ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός φορ της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, του οποίου το συμβόλαιο με τους “παρτενοπέι” λήγει το 2018. Η ρήτρα αποδέσμευσης του “πιπίτα” από τη Νάπολι ανέρχεται στα 94.000.000 ευρώ.  Ο Ιγκουαΐν είναι πρώτος σκόρερ της Serie A την τρέχουσα σεζόν έχοντας 16 γκολ σε 17 ματς.

Ιγκουαΐν και Κάρλο Αντσελότι συνυπήρξαν λίγες ημέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2013, πριν ο Αργεντινός αφήσει τη Μαδρίτη για τη Νάπολι.

Πηγή: Sport24.gr