Home SPORTS NEWS Ισοπαλία ανάμεσα σε Νόριτς και Έβερτον

Ισοπαλία ανάμεσα σε Νόριτς και Έβερτον

evertooon


Η Έβερτον δεν κατάφερε να νικήσει στο «Κάροου Ρόουντ» τη Νόριτς για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς οι δυο ομάδες σκόραραν από μια φορά (1-1). Η ομάδα του Λίβερπουλ μπορούσε να… καθαρίσει το ματς, είχε και δοκάρι, αλλά… τιμωρήθηκε από τη μπάλα. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες. Έτσι, τα «ζαχαρωτά» έχασαν έδαφος, στην προσπάθεια που καταβάλουν για να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα. Έμειναν αήττητα για 5η αγωνιστική (1-3-0) και έφεραν την 3η σερί ισοπαλία. Τα «καναρίνια» με δυο βαθμούς στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) είναι στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού.

Η Έβερτον θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν σκόραρε ένα τέρμα, αλλά είχε και άλλες ευκαιρίες. Στο 15’ η φιλοξενούμενη πέτυχε το 1-0, όταν και μετά από σέντρα του Ντεουλοφέου, ο Λουκάκου με κοντινή κεφαλιά σκόραρε…
Ο Λουκάκου έβγαλε στο 19’ τον Κονέ μόνο του απέναντι από τον Ρουντ, ο οποίος έσωσε την ομάδα του. Στο 31 ο Λουκάκου έχασε νέα ευκαιρία, ενώ στο 39’ το δοκάρι σταμάτησε την επιθετική προσπάθεια του Μπέινς. Στο 41’ ο Λουκάκου βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ, αλλά δεν σκόρορε…

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νόριτς ήταν καλύτερη. Κατάφερε μάλιστα να κάνει το 1-1 στο 47’. Μετά από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ της Έβερτον, ο Χούλαχαν, κατάφερε να σκοράρει, σχεδόν πάνω από την γραμμή της εστίας του Χάουαρντ.
Η γηπεδούχος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τους Μπρέιντι (58’), Χούλαχαν (59’, 61’), αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-1 χάθηκε στο 70’! Ο Μπαρνέτ πέρασε τη μπάλα στον Χούλαχαν, στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τελευταίος κατάφερε να… αστοχήσει με το τέρμα μπροστά του!
Η Έβερτον απείλησε στο 80’, όταν και ο Κονέ τροφοδότησε τον Μπάρι, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα…

Οι συνθέσεις
ΝΟΡΙΤΣ: Ρουντ, Γουίσντομ (46’ Μπένετ), Μάρτιν, Μπασόνγκ, Όλσον, Ρέντμοντ, Ο΄Νιλ, Τετέι, Μπρέιντι, Χούλαχαν (86’ Χόουσον), Ζερόμ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Φούνες Μόρι, Μπέινς, Κλέβερλι, Μπάρι, Ντεουλοφέου (69’ Μιραλάς), Μπάρκλεϊ (76’ Γκίμπσον), Κονέ, Λουκάκου.

Πηγή: Pamesports.gr