Home SPORTS NEWS Λουκακού: “Ο Ραϊόλα μου είπε ότι παίζω σαν κορίτσι”

Λουκακού: “Ο Ραϊόλα μου είπε ότι παίζω σαν κορίτσι”

loukakou


Πριν μερικά χρόνια ο Λουκακού είχε για μάνατζερ τον Κριστόφ Ενροτό όμως η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει και να εμπιστευτεί τον Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του. Και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει ο άσος της Έβερτον σε συνέντευξή του στην “Daily Express”, o Ιταλός ήταν εκείνος που φρόντισε με κάποια σκληρά λόγια να συμβάλλει στην αγωνιστική του βελτίωση.

“Αφήστε με να σας πω κάτι για τον Μίνο Ραϊόλα. Ήρθα στην Έβερτον και όταν δεν ήμουν καλά ήταν αυτός που έλεγε τα πράγματα όπως είναι. Μου είπε πράγματα που κανείς άλλος δεν θα μου έλεγε. Άσχημα πράγματα του στιλ “Παίζεις σαν γυναίκα. Παίζεις σαν κορίτσι που παίζει για πρώτη φορά.

Έπειτα έφερνε το παράδειγμα του Ζλάταν, του Μπέργκαμπ και άλλων τέτοιων παικτών: “Θέλεις να βάλεις στόχο την κορυφή; Ε λοιπόν δεν παίζεις σαν τοπ παίκτης”.

Μου έλεγε πράγματα που με πλήγωναν και είμαι ανθρωπος που έχω υπερηφάνεια. Μου έλεγε ότι αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα γκολ. Μου έλεγε “Γκολ, γκολ, γκολ, γκολ. Εάν είσαι επιθετικός, χρειάζεται να σκοράρεις και να είσαι επαγγελματίας”.

Ο Λουκακού δεν κατάφερε να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον κρατήσει στην Τσέλσι όμως πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία από το καλοκαίρι του 2013 και μετά στην Έβερτον

Και συνέχισε την “εξομολόγησή” του ο Βέλγος διεθνής επιθετικός των “ζαχαρωτών”, λέγοντας: “Αυτό που κάνω τώρα, οφείλεται και σε αυτόν. Μάζεψε το μυαλό μου σε μία χρονική περίοδο που είχα πέσει χαμηλά.

Επιπλέον έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή μου. Στην προετοιμασία, ο προπονητής, ο Μίνο και εγώ είχαμε μία συζήτηση. Άκουσα κάποια πράγματα στην προπόνηση και κατόπιν ήταν σαν να απελευθερώθηκε το κτήνος…”.

Πηγή: Sport24.gr