Home SPORTS NEWS Νέοι μπελάδες για την Μαρσέιγ

Νέοι μπελάδες για την Μαρσέιγ

Vincent+Labrune


Νέους μπελάδες με τις γαλλικές Αρχές φαίνεται πως έχει η Μαρσέιγ. Το θέμα αφορά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει τον Ιούλιο του 2011 και αφορούσε τις προμήθειες τρίτων για μεταγραφές που έγιναν από το 2005 και μετά.

Συγκεκριμένα, στη μαύρη λίστα των Αρχών έχουν μπει 18 μεταγραφές στις οποίες δόθηκαν υπέρογκα ποσά σε μεσάζοντες. Για την ακρίβεια, το ποσό ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Ήδη, για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ, Ζαν Κλον Ντασιέ και ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής, Αντουάν Βεϊρά. Οι Αρχές, ωστόσο, θεωρούν ότι υπάρχει ανάμειξη και άλλων ανθρώπων στο συγκεκριμένο σκάνδαλο και για αυτό το λόγο κλήθηκε να καταθέσει και ο νυν πρόεδρος του συλλόγου, Βενσάν Λαμπρούν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα οι προμήθειες αφορούν παίκτες που πήραν μεταγραφή στην Μαρσέιγ. Στη λίστα με τις ύποπτες μεταγραφές υπάρχουν και αυτές των Ζινιάκ, Μοριέντες, Μπεν Αρφά, Λούτσο Γκονσάλες, Αθπιλικουέτα και Νιάνγκ.

Μάλιστα, ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που αφορούν την μεταγραφή του Ζινιάκ από την Τουλούζ στη Μαρσέιγ. Η μετακίνηση του ολοκληρώθηκε με κόστος 20 εκατομμυρίων ευρώ με τους μάνατζερ να βγάζουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι παραπάνω εξελίξεις έχουν άμεσο αντίκτυπο και στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο που συνέδεε την Μαρσέιγ με τον Μάρκους Μπεργκ…

Πηγή: Sport24.gr