Home SPORTS NEWS Νέο σοκ για Ριμπερί και κατηγορίες για Γκουαρδιόλα

Νέο σοκ για Ριμπερί και κατηγορίες για Γκουαρδιόλα

riberi


Ο Φρανκ Ριμπερί τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός δράσης για δυο μήνες, ενώ το ιατρικό τιμ της Μπάγερν Μονάχου ρίχνει το φταίξιμο στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το ένα “χαστούκι” μετά το άλλο δέχεται από την μοίρα ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος δε λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε στην δράση, είδε ότι ο Ντόουγκλας Κόστα δεν κουνιέται με τίποτα πλέον από την 11άδα και πάνω που έπαιξε 1-2 φορές, μπαίνει εκ νέου στα… πιτς για οκτώ εβδομάδες.

Ναι, ο Γάλλος εξτρέμ υπέστη υποτροπή και θα χρειαστεί να απουσιάσει για ένα ακόμη δίμηνο από την δράση, όπερ σημαίνει ότι η κατρακύλα στην καριέρα του δεν έχει σταματημό. Ο Ριμπερί έπαιξε στην ήττα από την Γκλάντμπαχ και σκόραρε μάλιστα, ενώ ξεκίνησε βασικός στο Ζάγκρεμπ με την Ντίναμο. Στο ημίχρονο όμως αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων και αποδείχτηκαν σοβαρές.

Μάλιστα, το ιατρικό τιμ της ομάδας ρίχνει το φταίξιμο στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ότι τον χρησιμοποίησε νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στο 100% και να τραυματίζεται εκ νέου, μπαίνοντας ξανά στο απουσιολόγιο των Βαυαρών. Ο παίκτης ξεκινάει και πάλι αποθεραπείες και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορεί να παίξει πάλι τον Μάρτιο του 2016.

Πηγή: Sport24.gr