Home SPORTS NEWS Ντιέγκο Κόστα: «Έκανα λάθος…»

Ντιέγκο Κόστα: «Έκανα λάθος…»

costa-mur


Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Κόστα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο ματς της Τσέλσι με την Τότεναμ, όταν αντιλήφθηκε πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Ο Ισπανός επιθετικός είχε πετάξει εκνευρισμένος το φανελάκι της προθέρμανσης προς το μέρος του Πορτογάλου τεχνικού και λίγες ημέρες αργότερα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως έχει μετανιώσει για ότι έκανε:

«Αυτό που έγινε ανήκει στο παρελθόν. Έκανα ένα λάθος, αλλά η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι εξαιρετική, τα πάμε πολύ καλά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ελέγχεις καλύτερα και στο συγκεκριμένο περιστατικό ενήργησα αυθόρμητα. Θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό. Η εκκίνηση της σεζόν δεν ήταν καλή για μένα, όχι όσον αφορά στην απόδοσή μου ή στα γκολ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός, παραδεχόμενος το λάθος του.

Ο Κόστα μίλησε επίσης για την πορεία των πρωταθλητών Αγγλίας φέτος, ενώ αναγνώρισε πως θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να έχει μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Euro 2016:

«Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι δεν είναι σε καλό φεγγάρι, ειδικά μετά την τελευταία μας ήττα στο πρωτάθλημα. Ήταν σημαντικό για μας να νικήσουμε την Πόρτο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

Ξέρω πως θα πρέπει να βελτιωθώ για να πάω στο Euro 2016 με την Ισπανία. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να δώσω μάχη, αλλά ξέρω πως έχω χρόνο για να γίνω καλύτερος κι ελπίζω να τα καταφέρω».

Πηγή: England365.gr