Home SPORTS NEWS Ο Ιμπραχίμοβιτς οδηγεί την Παρί Σεν-Ζερμέν!

Ο Ιμπραχίμοβιτς οδηγεί την Παρί Σεν-Ζερμέν!

ibra


Όταν αμφισβητείται… αγριεύει. Η Παρί Σεν-Ζερμέν εντός της εβδομάδας έμεινε ισόπαλη χωρίς γκολ στην έδρα της Ανζέρ. Την Παρασκευή το βράδυ στη Νίκαια, δεν είχε κανένα πρόβλημα ώστε να συντρίψει την τοπική Νις με 3-0.

Το σκορ για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας άνοιξε ο Καβάνι μετά από ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στο 35ο λεπτό. Κομβική για την εξέλιξη του ματς ήταν η φάση του 42ου λεπτού ανάμεσα στους συμπατριώτες Χαλτ και Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός αμυντικός της Νις ανέτρεψε τον επιθετικό της Παρί με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι αλλά και να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα στέλνοντας τους Παριζιάνους με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 0-3, ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και τελικό. Ασίστ και δύο γκολ από τον Ζλάταν, ο οποίος πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Ligue 1.

ΝΙΣ: Καρντινάλ, Ζενεβουά (62′ Μποσκαλί), Μπαΐς, Μποντμέρ, Λε Μαρσάν, Χαλτ, Κοζιελό (82′ Ραχεριχαριμανανά), Μεντί, Σερί, Μπεν Αρφά, Ζερμαίν (76′ Μπενραχμά)

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κουρζαουά, Μότα (75′ Λαβέτσι), Σταμπουλί, Ματουιντί (57′ Ραμπιό), Ντι Μαρί, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς (76′ Λούκας Μόουρα)

*αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Χαλτ στο 42′

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Νις – Παρί Σεν-Ζερμέν 0-3 (35′ Καβάνι, 44′ πεν., 62′ Ιμπραχίμοβιτς)

Σάββατο

Λιόν – Ανζέρ (18:00)

Γκαζελέκ Αζαξιό – Ναντ (21:00)

Μπαστιά – Μονακό

Καέν – Λιλ

Ρεμς – Τρουά

Τουλούζ – Λοριάν

Κυριακή

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (15:00)

Μπορντό – Γκινγκάμπ (18:00)

Σεντ-Ετιέν – Ρεν (22:00)

πηγη: sport24.gr