Home SPORTS NEWS “Ο Μουρίνιο δεν είναι κουρασμένος, δεν χρειάζεται… άδεια”

“Ο Μουρίνιο δεν είναι κουρασμένος, δεν χρειάζεται… άδεια”

zose


Παρελθόν από την Τσέλσι αποτελεί εδώ και δυο ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού οι εννέα ήττες στο πρωτάθλημα και η κάκιστη πορεία δεν μπορούσαν να παρατείνουν την παραμονή του στο Λονδίνο και τους “μπλε”. Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως, δεν προτίθεται να πάρει… άδεια, αφού δεν είναι κουρασμένος και αναζητά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Οι εκπρόσωποί του εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν τις προθέσεις του 52χρονου κόουτς, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αποδείξει την αξία του. Άλλωστε, είναι δεδομένες οι ικανότητές του, όσο και αν οι… μετοχές του δεν βρίσκονται στο πικ τους αυτή την περίοδο. Ξέρει όμως τον τρόπο να φτάνει στην κορυφή και αυτό θα επιδιώξει ξανά.

“Δεν πρόκειται να πάρει… άδεια, δεν είναι κουρασμένος και δεν το χρειάζεται. Σκέφτεται πολύ θετικά και ήδη κοιτάζει μπροστά. Ο Μουρίνιο είναι ευτυχής που επέστρεψε στην Τσέλσι, διότι  μπόρεσε να δώσει έναν ακόμη τίτλο στην ομάδα και στους οπαδούς της, που δεν είχαν κατακτήσει για πολλά χρόνια.

Είναι πάρα πολύ υπερήφανος για τους οκτώ τίτλους που έχει πάρει με την Τσέλσι και ευχαριστεί τους οπαδούς για τη στήριξή τους στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας. Κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Ζοζέ κάποιες φορές επέλεξε να αφήσει έναν σύλλογο, αλλά μόνο στην Τσέλσι ο σύλλογος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Ζοζέ θα επιστρέψει στα γήπεδα για να στηρίξει φίλους του. Γι’ αυτό, θα αποφύγει αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, για να μην υπάρξουν φήμες για το μέλλον του. Θα συνεχίσει να παίξει στο Λονδίνο και ελπίζει ότι θα επιτρέψουν στον ίδιο και την οικογένεια να ζήσουν τη ζωή τους”, ανέφερε η ανακοίνωση για τον Πορτογάλο προπονητή.

Πηγή: Sport24.gr