Home SPORTS NEWS Ο Πελέ… άδειασε τον Νεϊμάρ

Ο Πελέ… άδειασε τον Νεϊμάρ

pele


Ο Πελέ κλήθηκε να σχολιάσει τον Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Βραζιλιάνικο Μέσο Ενημέρωσης, ωστόσο τα λόγια του για τον συμπατριώτη του δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Placar”, ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να σχολιάσει τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ. Ωστόσο, τα λόγια του δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, αφού βρήκε ένα σωρό αδυναμίες στον άσο της Μπαρτσελόνα.

“Δεν γυρίζει πίσω, δεν δημιουργεί, δεν συνεργάζεται με την ομάδα. Είναι δύσκολο να τον συγκρίνεις χωρίς όλα αυτά. Ο Νεϊμάρ είναι καλός παίκτης, αλλά πόσα γκολ έχει βάλει με κεφαλιά; Ο Βασκονσέλος (σ.σ. μέσος της Σάντος) ήταν δέκα φορές καλύτερος”, είπε για τον Νεϊμάρ.

Για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είπε: “Ο Μέσι είναι ο καλύτερος την τελευταία δεκαετία. Δεν τα πάει καλά όμως με το κεφάλι και χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο το αριστερό πόδι απ’ όσο το δεξί. Πριν λίγο καιρό ο Κριστιάνο ήταν ο καλύτερος, αν και εγώ έμοιαζα περισσότερο με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο”.

Τέλος δήλωσε: “Σήμερα ο Πελέ θα ήταν καλύτερος από τότε, γιατί η προπόνηση είναι πολύ καλύτερη. Το ταλέντο το δίνει ο Θεός, αλλά είσαι πολύ καλύτερος αν είσαι καλά προετοιμασμένος”.

Πηγή: Contra.gr