Home SPORTS NEWS Πελεγκρίνι και Φαν Χάαλ στο πλευρό του Μουρίνιο

Πελεγκρίνι και Φαν Χάαλ στο πλευρό του Μουρίνιο

pelegkrini


Μανουέλ Πελεγκρίνι και Ζοζέ Μουρίνιο είχαν ουκ ολίγες διαφορές στο παρελθόν, πρόσφατο και μακρινό, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο κληθείς να σχολιάσει το διαζύγιό του με την Τσέλσι.

“Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς μερικές φορές πως χάνει τη δουλειά του ο προπονητής που κατέκτησε την περασμένη σεζόν δύο τίτλους. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τα ίδια κίνητρα μετά από μία σεζόν που έχεις κατακτήσει δύο τρόπαια”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Χιλιανός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

“Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Η Premier League έχασε έναν σημαντικό τεχνικό. Ίσως διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα αλλά δεν είναι εχθρός μου. Είναι κακό πράγμα αυτό που έγινε για την Premier League.

Δεν είναι ότι θα τον χάσω εγώ αλλά ότι θα τον χάσει η Premier League. Η Premier League είναι καλύτερη με τον Μουρίνιο. Διαχειρίζομαι την ομάδα μου με διαφορετικό τρόπο από τον δικό του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός τεχνικός ή σημαντικός για το πρωτάθλημα”.

Για την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι ρωτήθηκε και στη δική του συνέντευξη Τύπου ο Λουίς Φαν Χάαλ, με τον Ολλανδό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκθειάζει τον Πορτογάλο λέγοντας: “Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, κάτι που δεν το περίμενα.

Είναι ένας φανταστικός προπονητής με ένα ρεκόρ που δεν έχει ουδείς άλλος στον ποδοσφαιρικό κόσμο, και όμως είναι ακόμα πιθανό. Αυτό που μετράει πρώτα είναι τα αποτελέσματα και δεύτερον η χημεία μεταξύ των παικτών, του προπονητή και του επιτελείου του. Δεν μπορώ να πω τι συνέβαινε στην Τσέλσι αλλά αιφνιδιάστηκα”.

Πηγή: Sport24.gr