Home SPORTS NEWS Προς το παρόν παραμένει στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ

Προς το παρόν παραμένει στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ

vanga


Μπορεί η θέση του να είναι επισφαλής. Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου το “αντίο” του. Μπορεί και ο ίδιος να έχει ξεσπάσματα, δείγμα του πόσο στριμωγμένος στην γωνία είναι. Όπως και να ‘χει, ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει μια ακόμη ευκαιρία, κοουτσάροντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι στο “Ολντ Τράφορντ”.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προέρχονται από σερί αρνητικά αποτελέσματα και έχουν χάσει έδαφος στη μάχη της κορυφής, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχουν ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League. Αντιλαμβάνεται ο καθένας, λοιπόν, πόσο οριακό είναι το παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που φέτος διάγει μια τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στα… σχοινιά.

Ο Ολλανδός προπονητής, βρίσκεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο “Lowry”, όπου καταλύει η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Το αν θα είναι και η τελευταία, θα φανεί το βράδυ της Δευτέρας (28/12), όταν λήξει το ματς με τους Λονδρέζους.

Αν έρθει νέο αρνητικό αποτέλεσμα (τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα ήταν στις 21/11 με την Γουότφορντ), τότε θα περιμένουμε άμεσες εξελίξεις. Αν η Γιουνάιτεντ νικήσει, ίσως φέρει ηρεμία και μια τελευταία ευκαιρία μήπως και γυρίσει το… τσιπάκι. Όπως και να ‘χει, προς το παρόν μένει στην τεχνική ηγεσία παρά τα σενάρια περί οριστικού τέλους εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην σημερινή προπόνηση.

Η Γιουνάιτεντ είναι στην 6η θέση ύστερα από 18 αγωνιστικές με 29 βαθμούς, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο, Λέστερ. Κόντρα στην Τσέλσι (15η με 19 βαθμούς) θα βρίσκονται στην αποστολή οι Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών) και Ματέο Νταρμιάν (ανάρρωσε από μυικό τραυματισμό).

Πηγή: Sport24.gr