Home SPORTS NEWS Στην έξοδο της Ρεάλ ο Χεσέ

Στην έξοδο της Ρεάλ ο Χεσέ

jese_benitez


Η κόντρα μεταξύ του Χεσέ και του Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως φουντώνει μετά την απόφαση του Ισπανού εξτρέμ να μην ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή του στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, όπως αποκαλύπτει ισπανική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την ισπανική “As.com” ο Χεσέ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νέα κόντρα που είχε με τον Ράφα Μπενίτεθ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ ζήτησε από τον Χεσέ να παίξει ως αριστερός αμυντικός μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μαρσέλο στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Ισπανός εξτρέμ προτίμησε να αγνοήσει τον προπονητή του και αποφάσισε να παίξει στην επίθεση αναγκάζοντας τον Μπέιλ να γυρίσει στην άμυνα σε μια θέση που διέπρεπε όταν ήταν στην Τότεναμ.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Μπέιλ αλλά και τον Μπενίτεθ ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Χεσέ για τον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η ανυπακοή αυτή του ακραίου επιθετικού από τις Κανάριες Νήσους έρχεται να προστεθεί στα παράπονα που έχει κάνει για τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής του.

Πηγή: Sport24.gr