Home SPORTS NEWS Στην κορυφή η Άρσεναλ

Στην κορυφή η Άρσεναλ

mes


Αυτό που δεν κατάφερε στην Boxing Day το έκανε δύο μέρες μετά η Άρσεναλ, καθώς νίκησε 2-0 την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο και ανέβηκε στην κορυφή.

Ο Μεσούτ Εζίλ έκανε την 16η του ασίστ στην φετινή Premier League και ο Γκαμπριέλ Παουλίστα άνοιξε το σκορ στο 27′ με το πρώτο του γκολ με την φανέλα των “κανονιέρηδων”, ενώ ο Τουρκογερμανός στο 6’3 διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Άρσεναλ είναι στην κορυφή και την Τρίτη η Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Με “διπλό” των “πολιτών” η ομάδα του Βενγκέρ να είναι μόνη πρώτη, με ισοπαλία θα έχει συγκάτοικο την Λέστερ, η οποία φυσικά αν νικήσει θα παραμείνει αυτή πρωτοπόρος.

Ο Πετρ Τσεχ δεν δέχτηκε γκολ και έκανε ρεκόρ. Έφτασε τα 170 ματς στην Premier League που έχει κρατήσει το “μηδέν” και άφησε δεύτερο τον Ντέιβιντ Σίμαν με 169.

Πριν δύο μέρες η Άρσεναλ είχε χάσει 0-4 στην έδρα της Σαουθάμπτον, η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά τα “σφυριά” νίκησαν 2-1 με τον Άντι Κάρολ να ολοκληρώνει την ανατροπή.
Οι συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γκιμπς (82′ Μονρεάλ), Τσέιμπερς, Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (93′ Ιουόμπι), Γουόλκοτ, Ζιρού (80′ Τζόελ Κάμπελ).

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Σμιθ, Φράνσις, Κουκ, Ντάνιελς, Σούρμαν, Γκόσλινγκ (60′ Ο’Κέιν), Άρτερ, Ρίτσι, Πουχ (46′ Στάνισλας), Κινγκ (80′ Μάρεϊ).

πηγη: sport24.gr

Τα αποτελέσματα και το ντέρμπι Γιουνάιτεν-Τσέλσι