Home SPORTS NEWS Τι ισχύει με Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ

Τι ισχύει με Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ

mourinho_guardiola


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε το Σάββατο (19/12) την τρίτη διαδοχική ήττα της, αυτή τη φορά από την Νόριτς. Το νέο στραβοπάτημα της ομάδας… φούντωσε τις φήμες που θέλουν τον Λουίς φαν Χάαλ να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο και τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ο επικρατέστερος για διάδοχός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, εκπρόσωποι του Πορτογάλου προσέγγισαν τη Γιουνάιτεντ 24 ώρες μετά την απόλυση του 52χρονου από την Τσέλσι, με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο Μουρίνιο φέρεται να είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”, δηλώνοντας στο στενό περιβάλλον του πως είναι αδύνατο να πει “όχι” σε μια τέτοια προοπτική, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αφού δεν έχει δρομολογηθεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένας από τους λόγους είναι το γεγονός πως στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ υπάρχει διχογνωμία αναφορικά με τον “Special One”. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έχει σοβαρές ενστάσεις σχετικά με τον Μουρίνιο και δεν είναι ο μόνος.

Επιπλέον, στο βρετανικό σύλλογο μοιάζουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα έχουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι του 2016 θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και το Νησί παρουσιάζεται ως ο πιθανότερος προορισμός του.

Το πιθανότερο είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ να παραμείνει στον πάγκο για τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του 2015 (εκτός με την Στόουκ, εντός με την Τσέλσι), χωρίς φυσικά τίποτα να είναι δεδομένο.

Πηγή: Contra.gr