Home SPORTS NEWS Ξανά ύποπτη για «στήσιμο» η Σκεντέρμπεου

Ξανά ύποπτη για «στήσιμο» η Σκεντέρμπεου

sketerbeu


Ξανά προβλήματα με χειραγώγηση… δικού της αγώνα είναι η Σκεντέρμπεου! Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αλβανίας φέρεται να είναι ύποπτη για «στήσιμο» ευρωπαϊκού ματς για τέταρτη φορά μέσα στην ίδια σεζόν, όπως αναφέρει επίσημο έγγραφο της «Federbet» (μιλάμε για μη κερδοσκοπική εταιρία, που εδρεύει στις Βρυξέλλες και ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού)!

Όπως αναφέρετε στο σχετικό έγγραφο στο παιχνίδι της Σκεντέρμπεου απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ παρατηρήθηκαν… ανεξήγητα στοιχηματικά φαινόμενα.

Αναλυτικά η επιστολή (μπορείτε να τη δείτε παρακάτω) της «Federbet» αναφέρει:
«Μετά τα δύο παιχνίδια της για την προκριματική φάση του Champions League, αυτό ανάμεσα σε Κρουσέιντερς-Σκεντέρμπεου (23 Ιουλίου) και Σκεντέρμπεου-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (25 Αυγούστου), αλλά αυτό ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Σκεντέρμπεου της 22ας Οκτωβρίου για το Europa League, άλλο ένα ακραία ύποπτο επεισόδιο σχετίζεται με την αλβανική ομάδα στον τελευταίο γύρο της φάσης των ομίλων του Europa League. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, η Federbet παρατήρησε παρά φύσει live στοιχηματική δραστηριότητα στις ασιατικές αγορές.

– Στο 77ο λεπτό, με το αποτέλεσμα στο 1-0, η τιμή του Over 2,5 γκολ ήταν ανεξήγητα χαμηλή στο 1,75, παρότι έμεναν λίγα λεπτά μέχρι την λήξη του ματς.

– Στο 87ο λεπτό και με το σκορ ακόμα στο 1-0, η τιμή του Over 1,5 γκολ ήταν μόλις στο 1,60 τιμή ανεξήγητα χαμηλή με δεδομένο ότι το παιχνίδι θα έληγε σε ελάχιστα λεπτά.

Αυτός που ποντάριζε σε αυτά τα ενδεχόμενα ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα μπει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ πριν από το τελευταίο σφύριγμα.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας σκόραρε δύο ακόμα γκολ, ένα στο 89ο λεπτό και ένα στο 90ό με φανερά λάθη από την άμυνα της αλβανικής ομάδας».

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της «Federbet», Φραντσέσκο Μπαράνκα είπε: «Σήμερα καταγγέλλουμε για τέταρτη φορά αυτή τη σεζόν ένα εξαιρετικά ύποπτο ευρωπαϊκό ματς στο οποίο συμμετείχε η Σκεντέρμπεου. Τα στοιχεία δεν λένε ψέματα και δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρχε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που πονταρίστηκε live σε τελικά αποτελέσματα, τα οποία με ελάχιστά λεπτά να μένουν στο ματς, ήταν εξαιρετικά απίθανο να συμβούν. Ελπίζουμε ότι μετά από αυτή την τελευταία υπόθεση εμφανής προσπάθειας χειραγώγησης παιχνιδιού, ότι οι αρμόδιες αρχές και κυρίως η UEFA θα πάρουν μέτρα για να διασφαλίσουν την πλήρη νομιμότητα των διοργανώσεων της».

 

“Today we denounce for the fourth time this year extremely suspicious matches played in European cups by Skenderbeu “-…

Posted by Federbet on Monday, 14 December 2015

Πηγή: Pamesports.gr