Home SPORTS NEWS Μπλαν: «Ο Καβάνι θέλει να παίζουμε διαφορετικά, αλλά…»

Μπλαν: «Ο Καβάνι θέλει να παίζουμε διαφορετικά, αλλά…»

blan


Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να είναι από… τώρα πρωταθλήτρια στη Γαλλία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν λείπουν οι ενδοοικογενειακές «μουρμούρες» και σε τέτοιες περιπτώσεις ο Έντινσον Καβάνι είναι ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Λοράν Μπλαν ρωτήθηκε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί εντός αποδυτηρίων με τον Ουρουγουανό επιθετικό, καθώς είναι δεδομένο ότι είναι δυσαρεστημένος λόγω του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας, στο οποίο αναγκάζεται να αγωνίζεται στα άκρα και όχι στην κορυφή της επίθεσης και ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ειλικρινής.

«Το σύστημά μας δεν επιτρέπει στον Καβάνι να δείξει τα προσόντα του στο 100%, ωστόσο τα στατιστικά του είναι πολύ καλά. Μπορώ να φανταστώ ότι ο Καβάνι θέλει να παίζουμε διαφορετικά, αλλά έχω και άλλους παίκτες που πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και θαυμασμό για τον Καβάνι, αλλά πρόκειται για ένα ομαδικό άθλημα», ανέφερε ο Λοράν Μπλαν και συνέχισε:

«Τα αποτελέσματα είναι καλά και η πλειοψηφία των παίκτων, απολαμβάνουν τον τρόπο που παίζουμε. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όλο αυτό για έναν παίκτη. Είχαμε μια συνάντηση στην Ντόχα και συζητήσαμε για το θέμα του Καβάνι, αλλά αγωνιστικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο ένα ζήτημα συμπεριφοράς», ολοκλήρωσε ο προπονητής της Παρί.

Πηγή: Sport-fm.gr