Home SPORTS NEWS «Διπλά» πρόκρισης για Θέλτα και Λας Πάλμας

«Διπλά» πρόκρισης για Θέλτα και Λας Πάλμας

celta


Θέλτα και Λας Πάλμας πέτυχαν πολύ σημαντικές εκτός έδρας με 3-0 και 3-2 κόντρα σε Κάντιθ και Εϊμπάρ, στα πρώτα ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας και έτσι έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Η ομάδα της Γαλικίας είναι ουσιαστικά στην επόμενη φάση. Η Εϊμπάρ στον αγώνα με τους νησιώτες ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες…

Η Θέλτα αγωνίστηκε με βασικούς εκτός έδρας με την Κάντιθ (παίζει στην γ’ κατηγορία) και έτσι έφτασε στη νίκη με τον Γκουεντετί να πετυχαίνει δυο γκολ στο 25’ και στο 79’, ενώ σκόραρε και ο Τζόνι στο 58’…
Οι συνθέσεις
ΚΑΝΤΙΘ: Μπαγιεστέ, Α. Σάντσεθ, Αριντάνε, Χοσέτε, Πάβες, Σάλβι, Σ. Σάντσεθ, Μαντεθόν (56’ Γκαρθία), Ματσάδο (74’ Άμπελ), Κιντάνα, Λόλο (77’ Γκουίθα).
ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Ζόνι, Γκόμεθ, Καμπράλ (46’ Μάγιο), Πλάνας, Ραντόχα (75’ Βας), Φερνάντεθ, Μαντίντα, Ορεγιάνα (60’ Σένιε), Ντράζιτς, Γκουιντέτι.

Στο Εϊμπάρ έχει δραματικό παιχνίδι με την γηπεδούχο να ανοίγει το σκορ στο 10’ με τον Χαϊροβιτς. Στο 16’ έγινε το 1-1 με τον Αρτίλες. Η γηπεδούχος πήρε προβάδισμα ξανά στο 20’ με τέρμα από τον Μπεριχόν. Στο 60’ ισοφάρισε ξανά ο Μουμπάρακ για τους νησιώτες. Στο 82’ και στο 86’ είδαν την κόκκινη κάρτα για την Εϊμπάρ ο Χαΐροβιτς και ο Εσκαλάντε. Έτσι, στο 90’ η Λας Πάλμας σκόραρε και τρίτο γκολ, παίρνοντας και τη νίκη με 3-2.
Οι συνθέσεις
ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Λίγιο, Σάντος, Εκίθα, Χουνθά (72’ Λούνα), Χαΐροβιτς, Έντι (69’ Εσκαλάντε), Αντιάν, Μπερχόν, Βέρδι, Μπαστόν (46’ Ενρίτς).
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Λιθοαΐν, Σιμόν, Γκαρθία (56’ Άλκαραθ), Αρτίλες, Γκαρίδο, Ρόκε, Κούλιο (77’ Γκόμεθ), Μόμο, Βαλερό, Ουάκασο, Ασντρούμπαλ (30’ Χέρεμι).

Αναλυτικά στα πρώτα ματς για τους τα ζευγάρια στης φάσης των «16»:
Τετάρτη
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 3-2
Μιραντές-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 1-1
Βαλένθια-Γρανάδα 4-0
Μπέτις-Σεβίλλη 0-2
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 4-1
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
Πέμπτη
Εϊμπάρ – Λας Πάλμας 2-3
Κάντιθ – Θέλτα 0-3

Πηγή: Pamesports.gr