Home SPORTS NEWS Έβαλαν τον Μάικλ Φελπς να τρομάξει τον αντίπαλο στις βολές

Έβαλαν τον Μάικλ Φελπς να τρομάξει τον αντίπαλο στις βολές

felps


Οι συστάσεις για τον Μάικλ Φελπς είναι περιττές αφού αναφερόμαστε στον κορυφαίο κολυμβητή όλων των εποχών. Τα 22 Ολυμπιακά μετάλλια που έχει κατακτήσει είναι η καλύτερη απόδειξη για την αξία του μέσα στο νερό.

Ο ίδιος σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sports Illustrated είχε αναφερθεί στον εθισμό του στο αλκοόλ και σε ναρκωτικές ουσίες κάτι που τον είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό του και να μείνει μακριά από τις πισίνες.

Πλέον, είναι ένας άλλος άνθρωπος και αυτό το κατ6άλαβαν όσοι βρέθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στον αγώνα του Κολεγιακού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Arizona State και στο Oregon State. Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο Φελπς προπονείται με τον Μπομπ Μπάουμαν ο οποίος και είναι προπονητής στο Κολέγιο της Αριζόνα και μάλιστα έχει δηλώσει πως μετά το Ρίο θα ενταχθεί και εκείνος οικειοθελώς στο προπονητικό τιμ.

Έτσι, βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και μάλιστα συμμετείχε στο “Curtain of Distraction”. Τι είναι αυτό; Οι άνθρωποι του Κολεγίου έχουν σκεφτεί τον εξής τρόπο για να αποσπούν την προσοχή των αντιπάλων. Την ώρα που εκείνοι σουτάρουν ελεύθερες μια κουρτίνα εμφανίζεται πίσω από την μπασκέτα και κάθε φορά εμφανίζεται και κάτι διαφορετικό πίσω από αυτήν.

Τώρα ο παίκτης του Oregon State είδε τον Μάικλ Φελπς μαζί με άλλους δύο να ξεπετάγονται πίσω από την κουρτίνα και να χορεύουν, ενώ στη συνέχεια έμειναν μόνο με τα μαγιό τους με τον Φελπς να έχει περασμένα στο λαιμό του όλα τα μετάλλια του.

Όπως θα δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί το κόλπο έπιασε με τον παίκτη του Oregon State να αστοχεί και στις δύο βολές, ενώ ο Φελπς γνώρισε την αποθέωση. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Arizona State επικράτησε με 86-68.

Δείτε τα χαρακτηριστικά tweets, αλλά και το βίντεο με τα όσα έγιναν:

Πηγή: Sport24.gr