Home SPORTS NEWS Γκέλα για Σπόρτινγκ!

Γκέλα για Σπόρτινγκ!

sporting


Θα είναι και μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής στην κορυφή της Primeira Liga, ωστόσο δίνει την ευκαιρία σε Πόρτο και Μπενφίκα να την πλησιάσουν. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπέπεσε σε απρόσμενη γκέλα, αναδεικνυόμενη ισόπαλη 2-2 – εντός έδρας – με την Τοντέλα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Στο 30ό λεπτό, ο Νατάν βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ρουί Πατρίσιο τον ανέτρεψε, μην έχοντας άλλη επιλογή. Ο διαιτητής απέβαλε τον γκολκίπερ της Σπόρτινγκ, ενώ ο Νατάν εκτέλεσε το πέναλτι, εύστοχα, κι άνοιξε το σκορ.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα να τα βαραίνει, τα “λιοντάρια” ισοφάρισαν στο 54ο λεπτό με την εξαιρετική προσπάθεια του Ισλάμ Σλιμανί, ενώ πήραν και το προβάδισμα με τον Ζέλσον Μαρτίνς, στο 61ο λεπτό.

Η τελευταία λέξη, ωστόσο, ανήκε στην Τοντέλα, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με το γκολ του Σαλβαδόρ Πέρεθ, στο 85ο λεπτό.

Η ενδεκάδα της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νάλντο, Έβερτον, Ζέφερσον, Ζοάο Μάριο (92′ Κάρλος Μανέ), Ουίλιαμ Καρβάλιο (46΄Ζέλσον Μαρτίνς), Αντριάν Σίλβα, Μπρούνο Σέζαρ (31′ Μαρσέλο Μπόεκ), Σλιμανί, Μπράιαν Ρουίς

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική της Primeira Liga:
Παρασκευή

Σπόρτινγκ – Τοντέλα 2-2 (53′ Σλιμανί, 61′ Ζέλσον Μαρτίνς / 31′ πεν. Ζουνιόρ Νατάν, 85΄Σαλβαδόρ Πέρεθ)

Σάββατο

Ακαντέμικα – Πάσος Φερέιρα (18:15)

Μαρίτιμο – Μαδέιρα (20:30)

Εστορίλ – Μπενφίκα (22:45)

Κυριακή

Ρίο Άβε – Μπελενένσες (18:00)

Αρόουκα – Μορεϊρένσε

Νασιονάλ – Μπράγκα (20:15)

Γκιμαράες – Πόρτο (22:30)

Δευτέρα

Μποαβίστα – Σετούμπαλ (22:00)

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων

πηγη: sport24.gr